حداکثر مدت موقت در قراردادهای کار غیرمستمر 4 سال تعیین شد
رییس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران گفت: با تصویب آییننامه تبصره 1 ماده 7 قانون کار در هیات دولت، حداکثر مدت موقت برای کارهایی که طبیعت آنها جنبه غیرمستمر دارد، از زمات تصویبنامه 4 سال تعیین شد.
محمدرضا تاجیک، رییس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اینکه آیین نامه تعیین حداکثر مدت برای کارهایی با جنبه غیرمستمر تصویب شد گفت: این آییننامه در زمان وزارت علی ربیعی در شورایعالی کار تهیه شد و در تیرماه سال 97 از سوی او به دولت ارسال شد.
عضو شورای عالی کار: دولت قرارداد موقت کارگری در مشاغل دائمی را ممنوع کندنماینده کارگران گفت: این آییننامه بر اساس تبصره 1 ماده 7 قانون کار تدوین شد و بهموجب آن وزارت کار متعهد شده بود این آییننامه را به تصویب هیات وزیران برساند تا حداکثر زمان برای قراردادهای کارگران در مشاغل غیرمستمر تعیین شود.
تاجیک اضافه کرد: برای تعیین مدت قرارداد موقت ملاک شغل و کار خواهد بود یعنی کارفرما برای یک کار تا 4 سال می تواند قرارداد موقت با کارگر منعقد کند اما پس از گذشت 4 سال قرارداد آخرین کارگر شاغل در همان کار تا پایان موضوع کار دائمی تلقی خواهد شد. این آیین نامه مشمول کارهای مستمر نمی باشد ولی میتوان تبصره 2ماده 7 را بهتر تفسیر نماییم.
نماینده مجمع عالی نمایندگان کارگران گفت: این آیین نامه بعد از گذشت قریب به 29 سال با تلاش فراوان و پیگیری های فراوان نمایندگان گروه کارگری به تصویب رسید.
انتهای پیام /