حدود 10 میلیون ایرانی رایگان، بیمه سلامت شدند / 400 بیمار ام اس دارو درب منزل تحویل میگیرند
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی ناصحی در یک نشست خبری که در محل سازمان بیمه سلامت برگزار شد، گفت: حق بیمه سلامت برای هر فرد یک میلیون و 420 هزار تومان است که برای سه دهک اول جامعه رایگان و برای دهکهای چهار تا 10 نیز به ترتیب از 10 تا 80 درصد پرداختی از سوی آنها انجام میشود و مابقی را این سازمان تحت پوشش قرار داده است. وی با بیان اینکه بیش از 2 هزار میلیارد تومان...
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی ناصحی در یک نشست خبری که در محل سازمان بیمه سلامت برگزار شد، گفت: حق بیمه سلامت برای هر فرد یک میلیون و 420 هزار تومان است که برای سه دهک اول جامعه رایگان و برای دهکهای چهار تا 10 نیز به ترتیب از 10 تا 80 درصد پرداختی از سوی آنها انجام میشود و مابقی را این سازمان تحت پوشش قرار داده است. وی با بیان اینکه بیش از 2 هزار میلیارد تومان برای درمان ناباروری هزینه شده است، اظهار داشت: با توجه به اینکه سازمان بیمه سلامت 90 درصد تعرفه خدمات برای درمان ناباروری در بخش بستری و 80 درصد تعرفه در بخش سرپایی را در مراکز درمانی دولتی پرداخت میکند و حدود چهار میلیون و 500 هزار زوج نابارور داریم لازم است بودجه درمان آنها به 20 همت افزایش یابد. ناصحی تصریح کرد: هزینه درمان زوجهای ناباروری 30 تا 50 میلیون تومان است که با توجه به این مساله ضرورت افزایش بودجه را میطلبد.
وی اظهار داشت: 900 میلیارد تومان از صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج برای درمان آنها هزینه شده و بودجه این صندوق امسال از پنج هزار به هفت هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. ناصحی از خیران خواست سرمایههای خود را در جهت درمان بیماران خاص و صعب العلاج سوق دهند تا دسترسی آنها به خدمات درمانی و دارو افزایش یابد. وی با اشاره به اجرای طرح دارو رسان، گفت: در این طرح 400 هزار بیمار مبتلا به ام اس داروهای خود با هزینهای که سازمان بیمه سلامت پرداخت میکند، بصورت رایگان درب منزل تحویل میگیرند و با توجه به رضایتمندی و موفقیت آمیز بودن دارو رسان، قرار است آن را به سایر بیماران خاص و صعب العلاج و استانهای دیگر گسترش دهیم. رئیس سازمان بیمه سلامت افزود: البته سعی داریم در این طرح داروخانههایی در اولویت قرار بگیرند که نزدیکترین به بیمار باشد و استانهای بزرگ نیز در این زمینه اعلام آمادگی کردند. ناصحی تصریح کرد: در زمینه مطالبات مراکز درمانی و داروخانهها نیز هیچ بدهی از سال گذشته نداریم و امسال نیز سهم بیمهای داروخانهها پرداخت شده و تا پایان هفته نیز دو ماه تسویه حساب بدهی دانشگاهها و مراکز درمانی دولتی انجام میشود. وی با اشاره به اینکه 14 خدمت دندانپزشکی تحت پوشش بیمه سلامت است، ادامه داد: این 14 خدمت در مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی برای مادران باردار و فرزندان آنها رایگان بوده و هزینه 10 خدمت دندانپزشکی نیز برای بیماران تالاسمی، هموفیلی، پروانهای، اوتیسم و روانی مزمن نیز از صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت میشود، البته، چون هزینههای دندانی بالا است به شورای عالی بیمه پیشنهاد داده ایم یک دست دندان به افراد بالای 65 سال بصورت رایگان ارایه شود و پوشش بیمه خدمات دندانپزشکی نیز تا 18 سال افزایش یابد. ناصحی تصریح کرد: همچنین قرار است با همکاری دانشکدههای دندانپزشکی و خیران به منظور کاهش هزینههای مردم، مراکز دندانپزشکی در تهران و شهرستانها دایر شود تا پوشش بیمهای برقرار کنیم، زیرا وضعیت سلامت دهان و دندان جامعه مطلوب نیست و نیاز به ارایه خدمات مناسب با هزینه کمتر دارد.