حدود 90 درصد از تجهیزات صنعت CNG در کشور بومی سازی شده است
اصفهان - معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: بین 80 تا 90 درصد تجهیزات صنعت CNG (گاز طبیعی فشرده) در کشور بومی سازی شده است.
اصفهان - معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: بین 80 تا 90 درصد تجهیزات صنعت CNG (گاز طبیعی فشرده) در کشور بومی سازی شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، جلیل سالاری عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران در اصفهان با بیان اینکه امروز تفاهمنامه تجهیز 400 جایگاه سوختگیری گاز طبیعی فشرده (CNG) در سراسر کشور با تکیه بر توانایی شرکتهای داخلی امضا شد، اظهار داشت: با تجهیز 400 ایستگاه سوختگیری گاز طبیعی بین پنج تا 6 میلیون متر مکعب به ظرفیت توزیع این سوخت در کشور اضافه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در این قرار داد متناسب با تحولات فناوری روز سه تغییر در جایگاههای سی ان جی پیش بینی شده است، گفت: بهینه سازی مصرف انرژی و افزایش ظرفیت مجاری عرضه سوخت گاز طبیعی فشرده از جمله اهداف انعقاد این قرارداد است.
به گفته معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، در این قرارداد از ظرفیت مجموعه هسا و شرکتهای دانش بنیان در زمینه تجهیزات سی ان جی استفاده میشود.
سالاری با بیان اینکه 80 تا 90 درصد تجهیزات صنعت سی ان جی در کشور بومی سازی شده است، ادامه داد: با توجه به زیرساختهای موجود و توانایی شرکتهای داخلی پیش بینی میشود که این جایگاههای جدید تا یک سال آینده تجهیز شود.
وی افزود: در گذشته نیز طی یک قرارداد، تجهیز 850 جایگاه سی ان جی به هسا واگذار شده بود که این شرکت موفق به تجهیز 450 جایگاه در طول یک سال شد.
4.5 میلیون خودرو در کشور دوگانه سوز است
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی به وجود 2 هزار و 550 جایگاه سی ان جی در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: برای 400 جایگاه جدید مکانیابی انجام شده است و تلاش میشود تا دسترسی مردم به این جایگاه در سراسر کشور فراهم شود.
سالاری با بیان اینکه از حدود 23 میلیون دستگاه خودرو در کشور حدود چهار میلیون و 500 هزار خودرو دوگانه سوز است، تصریح کرد: برای افزایش میزان مصرف سی ان جی باید انگیزه خودروسازان بمنظور افزایش تولید خودروهای دوگانه سوز را بالا ببریم.
افزایش 13 میلیون لیتری مصرف بنزین در کشور نسبت به سال گذشته
وی با بیان اینکه هم اکنون حدود 60 تا 70 درصد ظرفیت جایگاههای سوخت سی ان جی در کشور استفاده میشود، اضافه کرد: در حال حاضر مصرف روزانه بنزین در کشور حدود 115 میلیون لیتر است و این میزان نسبت به سال گذشته 13 میلیون افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه قیمت بنزین در بازار منطقه یک دلار برای هر لیتر است و با سی ان جی حدود 70 سِنت اختلاف قیمت دارد، ابراز داشت: با احتساب این اختلاف قیمت، ارزش افزوده بالایی در صورت تجهیز 400 جایگاه سی ان جی و افزایش میزان توزیع این سوخت به دست خواهد آمد.
به گزارش مهر، تفاهمنامه تأمین تجهیزات 400 جایگاه سوخت گیری گاز طبیعی فشرده (CNG) در سراسر کشور روز دوشنبه در شرکت هسا در شاهین شهر اصفهان امضا شد.
این تفاهمنامه بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، قرارگاه سازندگی خاتمالاوصیا وزارت دفاع و شرکت صنایع هواپیماسازی (هسا) منعقد شد.
بر اساس این تفاهم نامه مقرر است با استفاده از ظرفیت و توانمندیهای دانشی و فناورانه شرکت هسا و بخش خصوصی و با تصویب منابع لازم در شورای اقتصاد، 400 جایگاه سوخت سی ان جی در نقاط مختلف کشور ایجاد و تجهیز شود و در اختیار مردم قرار گیرد.