حسن روحانی
حسن روحانی
وزیر دولت اصلاحات می گوید: آقای روحانی در شرایط فعلی هم به دلیل عملکرد خود و هم به دلیل شرایط اجتماعی موقعیتی برای انتخابات ندارد.
از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران این است که ولو در حالت تحریم انتخابات از سوی یک جریان خاص سیاسی و کاهش میزان مشارکت نیز اما پای رأی مردم و رعایت مُر قانون ایستاده است.
«فیلیمو» مدیر روابط عمومی خود را به دلیل عدم همراهی با آشوبطلبان در پروژه گسترش اعتصابات از پلتفرم اخراج کرد، در حالیکه چریکهای فعال در این پلتفرم همچنان مشغول هشتگسازی هستند.
سخنگوی دولت بر تشکیل سازمان یا وزارت بازرگانی به عنوان یک گام موثر برای تنظیم بازار تاکید کرد.
اعتماد نوشت: در این بین 135 نفر از نمایندگان مجلس هم به بنیانگذار انقلاب درباره این موضوع نامه نوشتند و خواهان ارشاد شدند. این نمایندگان «آقایان زوارهای، میرسلیم، عسگراولادی و ولایتی (خاطره مریم بهروزی، ماهنامه نسیم بیدار)» را بهعنوان گزینههای پیشنهادی نخستوزیری نیز مطرح کردند. امام در پاسخ به اینها در مهرماه 1364 چنین گفتند: «... آقای مهندس موسوی را شخص متدین و متعهد و در وضع...
سومین دیدار رمضانی مسئولان با نمایندگان تشکلها و انجمنهای دانشجویی در عصر جمعه، 25 فروردینماه با حضور رئیسجمهور برگزار شد. دانشجویان حاضر در این نشست درباره مسائل کلان کشور صحبت کردند.
ابطحی در مطلبی نوشت: به فتح الله زاده گفتم کار شما رؤسا مهم نیست. اما هواداران نازنین استقلال را اذیت نکنید. خیلی امیدوار به حل نبود.
اعتماد نوشت: فرشاد طولابی می گوید: پس از اینکه آقای خاتمی متوجه این ماجرا میشوند، فردی را مامور میکنند که از جانب ایشان اعلام کند، شکایتی از من ندارند. این نامه عامل اصلی آزادی من بود. طی سالهای گرفتاری و زندان بودنم، همسر و فرزندانم شرایط نابسامانی را از نظر مالی داشتند، آقای خاتمی 500هزار تومان برای خانواده من ارسال کردند که بسیار به کار آنها آمد و با اعلام رضایتشان زمینه آزادی...
در روزهای اول پیروزی رئیسی در انتخابات، رهبر همچنان جایگاه قدرت خود را حفظ کرده بود و در ساختمان کوثر ریاستجمهوری دفتر خود را تحویل گرفته بود. دوش به دوش او، یاسر جبرائیلی قرار داشت، اما چرخه سیاسی به نفع آنها نچرخید.
آقای خاتمی فردی را مامور میکنند که از جانب ایشان اعلام کند شکایتی از من ندارند. این نامه عامل اصلی آزادی من بود
روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: مهمترین فرد اقتصادی ستاد رئیسی در سالهای 96 و 1400، فرهاد رهبر بود که برنامههای اقتصادی او را نوشت.
ستاد پیشران که ابرپروژههای اقتصادی کشور در اختیار آن است، تحت نظارت محمد مخبر است که نفس آن وصل به سازمان برنامهوبودجه است.
روزنامه اعتماد با پاسداری که در دوره اصلاحات از محافظان او بوده و قصد ترور او را داشته مصاحبه کرده است.
با ظهور دوم خرداد 76 و رای 20میلیونی ایرانیان به سید محمد خاتمی، محافظهکاران که تصور نمیکردند ماراتن انتخابات را از دست دهند، تحرکاتی را برای به بنبست کشاندن گفتمان اصلاحات آغاز کردند؛ دورهای که سید محمد خاتمی با عبارت هر 9روز یک بحران از آن یاد میکند. اما جدا از این رخداد در آن ایام زیر پوست رقابت محافظهکاران با اصلاحطلبان، رخدادی در حال وقوع بود که در تاریخ معاصر کشورمان ردپایی...
اقتصادنیوز: اعتماد در مطلب نخست صفحه اول خود با با فرشاد طولابی محافظ سید محمد خاتمی که قصد ترور او را داشت، گفتوگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت در سال جدید به ترمیم و بازسازی خود دست زد؛ از جمله یکی از کلیدیترین چهرههای سیاستگذار از دولت رئیسی کنار گذاشته شد. مسعود میرکاظمی بهدلیل خطمشی متفاوت و تکروی در این زمینه سرانجام مجبور شد از پاستور خداحافظی کند. اما چه کسی پشت تغییرات اخیر و سیاستگذاری اقتصادی دولت قرار دارد؛ به نظر میرسد، محمد مخبر.