حسن فتحی
حسن فتحی
شبکه تیآرتی ترکیه در حال ساخت سریالی به نام نابغه کوچک، ابنسیناست که قطعاً هویت تمدنساز ایرانی او را انکار خواهد کرد. حدود پنج سال پیش بود که تصویر مجسمهای از ابوعلیسینا، حکیم و فیلسوف بزرگ ایرانی در یکی از بیمارستانهای زیر مجموعه دانشگاهی در ترکیه بهعنوان یک حکیم ترکزبان معرفی شده بود!
ایرنا نوشت: بازیگر فیلم سینمایی «اجاره نشینها» (داریوش مهرجویی1365) گفت: در بازیگری اولین کسی که متوجه میشود این کاره نیست خود شخص است؛ بازیگری صرفا موضوع علاقه نیست بلکه نیاز به تحصیلات، مطالعه، تجربه و پیگیری دارد.
ایرنا - بازیگر سریال «جیران» گفت: افراد باید بدانند که بازیگری را به عنوان شغل اول در نظر نگیرند چرا که اصلا قابل اتکا نیست؛ زمانی ما امنیت شغلی داشتیم اما به شخصه دوسال است که کاری نداشتهام.
وابسته فرهنگی سرکنسولگری ایران در استانبول اعتقاد دارد سریالهای ترکیهای که در ایران و برخی کشورها طرفدار دارند با سبک زندگی ترکیهایها مطابقت ندارد و اگر سلبریتیهایشان هم در سیاست موضعگیری کنند میان مردمشان خریداری ندارد.
عصر 10 اردیبهشت ماه تالار سیف الله داد خانه سینما میزبان سینماگرانی بود که همچنان از مرگ ناباورانه کیومرث پوراحمد صحبت می کردند.
مراسم بزرگداشت کیومرث پوراحمد کارگردان فقید سینما در عصر بهاری اردیبهشت ماه در حالی به همت کانون کارگردانان سینمای ایران برگزار شد که هنرمندان حاضر در فقدان یکی از «حرفه ای ترین سینماگران» سخنرانی را مطرح کردند.
ایسنا نوشت: مراسم بزرگداشت کیومرث پوراحمد کارگردان فقید سینما در عصر بهاری اردیبهشت ماه در حالی به همت کانون کارگردانان سینمای ایران برگزار شد که هنرمندان حاضر در فقدان یکی از «حرفه ای ترین سینماگران» سخنرانی را مطرح کردند.
ایسنا نوشت: اصغر فرهادی بیان کرد: در دوران رقابت و حسادتها نمونه و مشابهی از کیومرث پوراحمد دیگر نخواهیم داشت.
برای مشاهده رقص پریناز ایزدیار در سریال جیران با ما در ادامه همراه باشید.
روزنامه شهروند: آیا کسی پیدا میشود که سریال شهرزاد را بدون صدای محسن چاوشی به یاد آورد؟ یا شده کسی «رفیقم کجایی... دقیقا کجایی» به گوش نخورده باشد؟
گبرلو گفت: «جیران» سریال ضعیفی بود و تماشاگران به احترام حسن فتحی و شهرزاد، جیران را دنبال میکردند.
روزهایی که تلویزیون به سریالهای ماورایی و اصطلاحاً ماه رمضانی نیاز دارند خبری از این سریالها نیست. کارهایی که میتوانند هنوز ادامهدار بشوند؛ از «روز حسرت» سیروس مقدم تا «ملکوت».
عصر ایران نوشت: هر چند اشتهار دکتر علی اکبر ولایتی بیشتر به عنوان وزیر خارجه طی 16 سال و در دولتهای میرحسین موسوی و هاشمی رفسنجانی (1360 تا 1376) و نیز مشاور امور بین الملل رهبری است و بعد از درگذشت آیتالله هاشمی رفسنجانی سکان دانشگاه آزاد را عملا او در دست گرفته اما نه حرفه پزشکی و اشتغالات مدیریتی در بیمارستان مسیح دانشوری، نه عضویت در شورای راهبردی سیاست خارجی و نه مسؤولیت در هیأت...
حضور فوتبالیستهای بازیگر جلوی دوربین نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگر نیز وجود دارد. به طور مثال دیوید بکهام و رونالدوی برزیلی از جمله کسانی هستند که وارد عرصهی بازیگری شدند.
حرفهی بازیگری و بازیکنی همیشه طرفداران خود را داشته است. اینکه محبوبیت کدام بیشتر است هنوز محل تردید است. از این رو همیشه بودند بازیکنانی که وارد عرصهی بازیگری شدند و این رشته را محک زدند. اما کم بودند بازیگرانی که وارد عرصهی فوتبال شده باشند و آن را دنبال کنند.
علیاکبر ولایتی: شایسته بود که در سریال «جیران» مبارزه علما و مردم در جلوگیری از تسلط استعمار و تحریم تنباکو و خنثی کردن قراردادهای ننگین و ذلتبخش رویتر و لاتاری و مقدمات حرکت ملی در جهت تأسیس عدالتخانه و نهایتاً مشروطه، از قلم نیفتد.