حسن فتحی
حسن فتحی
حسن فتحی همزمان با نکوداشت این فیلسوف ایرانی، پیامی را منتشر و تاکید کرد که سنت صدرایی مبتنی بر تفکر انتقادی و فهم فلسفی، امروزه روز نیز میتواند در مواجهه با خرافههایی که به نام مقدس دین مطرح میشود، روشنگر و مؤثر واقع شود.
همه آن موارد سانسور شده به شکل گسنردهای در جامعه ریشه داشته و این جرح و تعدیلها نه تنها کمکی به جامعه نکرد بلکه شاید بیشتر به نفع خاطیان تمام شده است.
کارشناس مذهبی تلویزیون به فاصلهگرفتن تلویزیون از مناسبتیسازی انتقاد کرد و گفت: نگاه به برنامههای معارفی یک نگاه دست دوم حداقلی است و همه کارشناسها و برنامههای معارفی هم با این حداقل نگاه و انفعال در دیدگاه و رفتار مدیریتی مواجه میشوند.
خبر ساخت چهارمین سریال با موضوع قاجاری و نقش ناصر الدین شاه قاجار نشان داده است که سینماگران ما تاریخ را به خوبی نمیشناسند.
عنوان «میوه ممنوعه» شامل خود رسانه ملی هم میشد! چرا که پرداختن به یک چنین سوژههای چندوجهی و خطرناک، از خط قرمزیهای جدی سیما به حساب میآمد. هر چند که یک سکانس فوقالعاده از «علی نصیریان» اجازه پخش نیافت، ولی سرجمع، آنچه که لازم بود، به خوبی به مخاطبان منتقل شد و آنان را کاملا راضی کرد.
ضرغامی به بهانه بازپخش «میوه ممنوعه» حسن فتحی از تلویزیون به چرایی محبوبیت این سریال پرداخت و اظهار کرد: عنوان «میوه ممنوعه» شامل خود رسانه ملی هم میشد! چرا که پرداختن به یک چنین سوژههای چندوجهی و خطرناک، از خط قرمزیهای جدی سیما به حساب میآمد.
بازیگری که همیشه در فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی نقش منفی را برای او سوا میکردند و در "میوه ممنوعه" هم همواره به او میگفتند حواست باشد آزادی مشروط داری! این روزها ترجیح میدهد دیگر بازیگر نقشهای منفی نباشد.
تهیه کننده سریال «جیران» گفت: با توجه به اینکه بخشی از کارهای پیش تولید این سریال را قبل از کرونا انجام دادیم در حال حاضر هم منتظر هستیم که بعد از اعلام شرایط عادی تولید سریال را آغاز کنیم و این سریال متوقف نشده است.
جوان آنلاین نوشت: طبق روال هر ساله، صدا و سیما آمارهای میزان مخاطبان ویژه برنامهها وسریالهای مناسبتی خود را منتشر کرده است و ارقامی که ویژه برنامههای ماه رمضان این سازمان را در پایینترین حد جذب مخاطب قرار میدهد و سریالهای آن را در خوش بینانهترین حالت ممکن 30 % پایینتر از مشابه آن در 10 سال گذشته نشان میدهد.
کیفیت پایین سریال های ماه رمضان امسال باعث شده تاجای خالی مجموعه های یه یادماندنی تلویزیون را بیش از پیش حس کنیم. اگر استقبال نسبی از سریال «زیرخاکی» را کنار بگذاریم، عجیب است که در یکی از پربیننده ترین باکس های نمایشی صدا و سیما هیچ اثر نمایشی موفق عمل نکرده است.
در این گزارش با برخی سریالهای ماندگار و نوستالژیک تلویزیون در ماه رمضان آشنا میشوید.
در این گزارش با برخی سریالهای ماندگار و نوستالژیک تلویزیون در ماه رمضان آشنا میشوید.
نگاهی به فهرست 80 مجموعه تلویزیونی که برای ماه رمضان در 30 سال گذشته تولید شده است، نشان میدهد تنها بخشی اندک از این سریالها، ماندگار و خاطرهساز شدهاند. «میوه ممنوعه» ساخته حسن فتحی و «متهم گریخت» به کارگردانی رضا عطاران را باید به ترتیب به عنوان بهترین آثار درام و کمدی در این عرصه دانست.
ایلنا نوشت: حسن وارسته میگوید: پایین آمدن آستانه صبر مردم سبب شده تا نسبت به کوچکترین موارد در سریالها واکنشهایی نشان داده شود. همین واکنشها از سوی برخی مردم عاملی برای ایجاد سانسور در سریالهاست که توسط خود ما انجام میشود تا خدای ناکرده سوءتعبیری صورت نگیرد.