حضور حداکثری و آگاهانه در انتخابات عامل عبور از انحرافات
حیدریکیا نوشت: مردم فهیم ایران اسلامی با حضور گسترده در عرصه انتخابات و انتخاب نامزد اصلح در این پیچ حساس تاریخی، مانع از تکرار انحرافات مقطعی در مسیر انقلاب شوند و آینده نظام و کشور را بهروشنی ترسیم نمایند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، کشور سرفراز ایران در نیمقرن اخیر حوادث و رخدادهای مهمی را تجربه کرده است که هرکدام از این رخدادها بهنوبه خود نقطه عطفی در تاریخ این مرزوبوم پرگهر است.
وقوع انقلاب شکوهمند اسلامی، 8 سال دفاع مقدس، رحلت جانگداز معمار کبیر انقلاب و رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنهای ازجمله این وقایع تأثیرگذار و سرنوشتساز برای ایران اسلامی محسوب میشود.
انتخابات ریاست جمهوری 1400 نیز یکی از آن رخدادها و وقایع مهم است که مسیر انقلاب و کشور را در آینده مشخص میکند و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و با همه انتخابات ریاست جمهوری پس از انقلاب به لحاظ درجه اهمیت متفاوت است.
با توجه به مقدمه فوق ذکر دو نکته لازم و ضروری است: اول آنکه ضرورت دارد هممیهنان عزیز با دقت و وسواس ویژه، نامزدهای ریاست جمهوری را از لحاظ سوابق کاری، داشتن برنامه قابلاجرا، توانمندی، تعهد، تیم اجرایی و... مورد مداقه قرار دهند تا بتوانند انتخاب درستی داشته باشند و سکان اجرایی کشور را به دست شخصی باکفایت بسپارند.
نکته دوم آنکه سطح مشارکت مردم در این انتخابات ضمن تقویت بعد جمهوریت نظام، پشتوانه مهمی برای سرداران میدان و دیپلماتهای عرصه سیاست است و باعث میشود که نظام در تقابلهای میدانی و مذاکرات دیپلماتیک دست بالا را داشته باشد.
بنابراین افزایش میزان مشارکت مردم در انتخابات اگر مهمتر از انتخاب اصلح نباشد، کماهمیتتر از آنهم نیست.
با توجه به نکات مذکور، نخبگان سیاسی و اجتماعی وظیفهدارند با روشنگری و تعیین شاخصها و معیارهای درست؛ مردم را در انتخاب اصلح یاری کرده و آنان را به مشارکت فعال و گسترده در این انتخابات سرنوشتساز تشویق و ترغیب نمایند.
بدون تعارف قطار انقلاب در مقاطعی از مسیر اصلی خود انحرافاتی داشته است که ظهور و بروز پدیدهی اشرافی گری و آقازادگی ازجمله این انحرافات محسوب میشود، مثال کوچکی را بهعنوان شاهد این مدعا به استحضار مخاطبین گرامی میرسانم.
قطعا آب بهعنوان یکی از مهمترین منابع استراتژیک در هر کشوری محسوب میشود و بحران آب در آیندهای نزدیک گریبان بسیاری از جوامع بشری را خواهد گرفت.
سالانه میلیونها مترمکعب آب شیرین از سرشاخههای زاگرس و البرز، بدون کوچکترین بهرهبرداری مثبتی به دریا میریزد و باوجوداین هدر رفت جبرانناپذیر در منابع ملی، اقداماتی در خصوص شیرین سازی آب دریا و انتقال آن به کویرهای مرکزی صورت گرفته است.
این طرح بهاندازهای خالی از پشتوانه علمی، فنی و اقتصادی است که هر عقل سلیمی بدون نیاز به دانستن مفاهیم علمی و تخصصی، اذعان دارد که مهار روان آبهای کشور بهمراتب کمهزینهتر و فنیتر از شیرین سازی و انتقال آب دریاست.
تنها چیزی که به ذهن متبادر میشود این است که طرح مورد اشاره و طرحهای مشابه؛ صرفا برای خالی کردن بیتالمال و انباشته کردن سرمایههای ملی در جیب پیمانکاران خانوادگی طراحیشدهاند.
امید است که مردم فهیم ایران اسلامی با حضور گسترده در عرصه انتخابات و انتخاب نامزد اصلح در این پیچ حساس تاریخی، مانع از تکرار اینگونه انحرافات مقطعی در مسیر انقلاب شوند و آینده نظام و کشور را بهروشنی ترسیم نمایند. «و السلام علی من اتبع الهدی»
نویسنده: مهرداد حیدریکیا، تحلیلگر مسائل سیاسی
انتهای پیام /