حضور شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها در نمایشگاه فناوری اینوتکس 2022
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در حاشیه یازدهمین نمایشگاه فناوری اینوتکس 2022 گفت: در این نمایشگاه شرکتهای فناور، دانشبنیان، استارتاپها، پارکهای علمی و فناوری و حتی سازمانهای بزرگی که در حوزه فناوری فعالیت میکنند حضور پررنگی دارند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ "محمدمهدی فریدوند" مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در حاشیه یازدهمین نمایشگاه فناوری اینوتکس 2022 در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم گفت: نمایشگاه اینوتکس، نمایشگاه حوزه فناوری کشور است که در این نمایشگاه، شرکتهای فناور، دانشبنیان، استارتاپها، پارکهای علمی و فناوری و حتی سازمانها و شرکتهای بزرگی که در حوزه فناوری و نوآوری فعالیت میکنند، حضور پررنگی دارند.
فریدوند گفت: یکی از مجموعههای فعال در اکوسیستم تامین مالی حوزه فناوری کشور، صندوقهای پژوهش و فناوری کشور بوده که صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران یکی از آنها است که این صندوق، از جمله صندوقهای اکوسیستم است که خدمات مختلفی دارد که از جمله آنها صدور ضمانتنامهها است یعنی ما شرکتهای دانشبنیان و فناور را در مقابل کارفرماها تضمین میکنیم.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران ادامه داد: موضوع خدمت بعدی، پرداخت تسهیلات است که این تسهیلات پرداختی به شرکتهای دانشبنیان و فناور، در قالب مدلهای مختلفی صورت میگیرد.
وی گفت: موضوع بعدی "کارگزاری منابع" است یعنی دستگاههای اجرایی میتوانند منابع خود را در اختیار ما قرار دهند و ما از طرف آنها به شرکتها کمک میکنیم؛ موضوع آخر نیز "سرمایهگذاری خطرپذیر" است یعنی بر روی شرکت های دانشبنیان و فناور سرمایهگذاری کرده و به آنها کمک میکنیم تا رشد کنند.
فریدوند تصریح کرد: کار ما این است که طرحها و ایدهها را دریافت کرده و ارزیابی و سپس ارزشگذاری کنیم و با یک مدلی به آنها منابع پرداخت کنیم که صرفاً نیز پول نخواهد بود و به آن اصطلاحاً "پول هوشمند" میگوییم.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران گفت: در هر نمایشگاه فناوری، تعدادی از شرکتهایی را که بر روی آنها سرمایهگذاری کردیم انتخاب کرده و آنها را با خود به نمایشگاه میبریم و عملاً کمکهای حمایتی از آنها انجام میدهیم.
موفقیت دانشبنیانها در جذب "کلسیم و آهن" بدن با فناوری نانو استقرار شرکتهای دانشبنیان در 500 هکتار زمین در پردیس کاسپین هدفگذاری استقرار 2 هزار کسبوکار دانشبنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران "بهروز نبودن فرایند پذیرش، تسهیلات و بازار" مهمترین مشکلات شرکتهای دانشبنیان بازار "ارز، طلا و ملک" رقبای دانشبنیان هستند!/ اقتصاد مقاومتی بدون دانشبنیان شدن بیمعناست