حلبیآباد یاسوج قصری تبلیغاتی اما فاجعهبار!/ مسئولان عبرت نامه پلاسکو و متروپل را فراموش نکنند
جمعه بازار قصر تبلیغاتی اما فاجعه بار مقاومت بالایی دربرابر حوادث طبیعی و حتی غیرمترقبه ندارد و همچنان پلاسکو و متروپل عبرتی برای مدیریت شهری و مسئولان کهگیلویه و بویراحمد نمی شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس بزرگترین مرکز خرید شهر یاسوج با غرفه های حلبی وراهروهای تنگ و گاها بن بست که انواع و اقسام جنس در آن یافت می شود به قصری تبلیغاتی در این شهر تبدیل شده که با انتخابات های پارلمان محلی بر سر زبان افتاده و همه برای آن دایه مهربان تر از مادر می شوند اما متاسفانه بعد از شوهای تبلیغاتی این منطقه را فراموش شده و کسی نمی خواهد مسئولیت آن را بر عهده بگیرد.
بارها از سوی مسئولان نظارتی و ایمنی بر روی کاغذ هشدارهایی به این مجموعه داده شده است اما واقعا کسی جرات پلمپ این میدان مین خطر ناک را ندارد و نمی خواهد به دلیل به خطر افتادن موقعیت سیاسی با بیش از 900 نفر کسبه روبرو شود و این اصل ماجرای حلبی آباد یاسوج است.
بی درنگ خطر جان هزاران نفر را در این منطقه تهدید می کند اما چرا پلاسکو و متروپل عبرتنامه ای برای مسئولان کهگیلویه و بویراحمدی و مدیریت شهری یاسوج نمی شود خود جای سال است؟
پیش از این خطر به جان جمعه بازار یاسوج افتاد و ده ها غرفه در آتش سوخت و اگر سرعت عمل آتش نشان ها نبود پلاسکویی دیگر در کهگیلویه و بویراحمد به وقوع می پیوست.
صبح زاگرس بر اساس رسالت ذاتی و دلسوزی برای جان انسانها با بهانه قرار دادن حوادث دردناک پلاسکو و متروپل آبادان این سوالات را طرح می کند تا در آینده سوالی باقی نمانده باشد که مسئولان بخواهند از آن شانه خالی کنند.
1/ آیا بازار روز یاسوج از ایمنی و استاندارد های ایمنی برخوردار است؟
2/ آیا سازمان آتش نشانی پایش های ایمنی این منطقه را انجام داده و اگر انجام داده است وضعیت به چه شکل بوده و چه تدبیری اندیشیده شده است؟
3/ آیا اگر اطفای حریقی در این منطقه صورت گیرد امکانات و قدرت مهار آن وجود دارد؟
4/ در صورت بروز یک آتش سوزی گسترده در این مکان آیا کسبه و شهروندان آموزش های کافی دیده اند و امکان اطفای حریق توسط کسبه و اهالی هست؟
5/ آیا تجهیزات اولیه مانند کپسول های استاندارد در دکان ها و انبار ها وجود دارد؟
6/ آیا خطوط انتقال اب آتش نشانی و شیر و شلنگ آبرسانی در مکانهای مناسب تعبیه شده است؟
7/ آیا پوشش بیمه ای لازم برای جبران خسارات احتمالی به نحوی که اختلال جدی در حوزه کسب و کار خسارت دیدگان ایجاد نشود وجود دارد؟
8/ آیا نظام مهندسی در تایید ساختمان های ایمن در برابر زلزله و آتش سوزی این منطقه از شهر یاسوج را رعایت می کند؟
این ها و شاید صدها سوال دیگر که پاسخ به آنها لازمه یک مدیریتی پیشگیرانه برای کاهش خطرات و فجایع احتمالی است و پاسخگویی به آن ها را بر عهده مسئولان قرار می دهیم.
انتهای پیام /