شنبه 3 آذر 1403

حل آسیب اجتماعی را در بهزیستی می بینیم؛ بودجه را به دیگری می دهیم

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
حل آسیب اجتماعی را در بهزیستی می بینیم؛ بودجه را به دیگری می دهیم

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: ما تمامی آسیب‌های اجتماعی را در بهزیستی می‌بینیم اما در زمان اختصاص بودجه, اعتبارات را به ردیف‌ها و محل‌های دیگر اختصاص می‌دهیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: ما تمامی آسیب‌های اجتماعی را در بهزیستی می‌بینیم اما در زمان اختصاص بودجه, اعتبارات را به ردیف‌ها و محل‌های دیگر اختصاص می‌دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی عیسی زاده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در نشست تخصصی مدیران سازمان بهزیستی گفت: افزایش 50 درصدی بودجه بهزیستی و کمیته امداد را مطرح کردیم که در نهایت افزایش 30 درصدی بودجه این دو خانواده امدادگر در نظر گرفته شد در سال آینده هم امیدواریم این افزایش بودجه دیده شود.

عیسی زاده افزود: برای کسانی که حقوق نجومی می‌گیرند افزایش حقوق تصاعدی در نظر گرفته می‌شود و ما نمی‌توانیم جلوی این افزایش تصاعدی حقوق آنها را بگیریم اما وقتی برای مددجویی که پانصد هزار تومان کمک معیشتی دریافت می‌کند، می‌خواهیم دریافتی اش را پنجاه درصد اضافه کنیم؛ فوراً مانع ما می‌شوند. ما در این دنیا و در آن دنیا مسئول هستیم و باید پاسخگو باشیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز با رئیس جمهور و وزرای مربوطه صحبت‌هایی داشتیم و آماده می‌شویم که در بودجه سال 1402 آنچه که نیاز سازمان بهزیستی و کمیته امداد است جبران کنیم.

وی با اشاره به اصل 21 قانون اساسی در حمایت از نهادهای امدادگر گفت: سال 59 سازمان بهزیستی از وزارت بهداشت به وزارت تعاون منتقل شد اما مشکلاتی همچون مشکل بازپروری ایجاد شده است که امروز این مشکلات از بحث‌های داغ در کمیسیون اجتماعی است.

عیسی زاده با بیان اینکه تمام تلاش خود را برای افزایش اشتغال مددجویان بهزیستی خواهیم رساند؛ گفت: پیشنهاد ما این است که اشتغال سه درصدی مددجویان به پنج درصد افزایش یابد. بسیاری از این مددجویان هم هوش و توانایی برجسته ای دارند. معلولی ممکن است دچار نقصانی در دستش باشد اما هوش و ذکاوت شایسته ای دارد که نباید جامعه از این فرد محروم شود.

وی با بیان اینکه هفت میلیون و صد و نود هزار نفر مددجوی بهزیستی هستند که عدد قابل توجهی است. افزود: ما تمامی آسیب‌های اجتماعی را در بهزیستی می‌بینیم اما در زمان اختصاص بودجه, اعتبارات را به ردیف‌ها و محل‌های دیگر اختصاص می‌دهیم. کودکان کار، زنان سرپرست خانوار و خانواده‌های درگیر اعتیاد از موضوعاتی است که حل آنها به امکان و اعتبار ویژه نیازمند است.

وی با اشاره به اورژانس اجتماعی گفت: در سال 1402 برنامه‌های ویژه و اعتبار خاصی در نظر گرفتیم تا اورژانس اجتماعی بتواند سال آینده اقدامات بهتری در حل معضلات اجتماعی داشته باشد.

وی با اشاره به عدم همکاری مناسب بیمه‌ها برای درمان مددجویان بهزیستی گفت: فردی که به لحاظ ظاهری معلوم بوده دارای معلولیت است اصلاً نباید برای اثبات بیماری و معلولیتش زحمت مضاعفی بکشد. این افراد در هنگام مراجعه به هر مرکز درمانی باید به سرعت خدمات پزشکی، درمانی و توانبخشی خود را دریافت کنند.