حکم عجیب برای یک مصاحبه انتقادی؛ خداحافظ برای همیشه / اخراج منتقدین از تاتامی!
فدراسیون جودو در ادامه حاشیههای جنجالسازش، انتقادات را برنتابیده و منتقد را به اشد مجازات محکوم ساخته.
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از پایان جلسه دادگاه حکمیت ورزش در پرونده تعلیق فعالیت فدراسیون ملی جودو که به تعلیق 4 ساله فعالیت جودوی ایران از از سپتامبر 2019 تا سپتامبر 2023 انجامید، نظر نهایی در این پرونده توسط CAS به کمیته انضباطی IJF ارجاع داده شد اما گویا حواشی این تصمیم هنوز در ایران خاتمه نیافته.
پس از اظهارات عجیب و غریب آرش میراسماعیلی خطاب به کمیته ملی المپیک که خلاف واقع به نظر میرسید؛ حالا اطلاعاتی به دست خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا رسیده که رویه واقعی فدراسیون جودو در تقابل با انتقادات را نشان میدهد.
کوروش خسرویار، داور و مربی بینالمللی جودو که در تاریخ 21 بهمنماه سال گذشته طی مصاحبهای اعزام سعید مولایی، جودوکای ایرانی پناهنده به کشور مغولستان را از سوی فدراسیون جودو اشتباه دانست و همچنین نابسامانی وضعیت فعلی فدراسیون ملی را نوعی ضعف مدیریتی قلمداد کرده بود، توسط کمیته انضباطی این فدراسیون به محرومیتی محکوم شد که شاید هیچ سابقهای نداشته.
کمیته انضباطی و مسئولین فدراسیون جودو به جای این که واکنشی معقول و منطقی به اظهارات مخالف میلشان توسط کوروش خسرویار داشته باشند، جلسهای تشکیل دادهاند و این مربی و داور بینالمللی را به کلی از جامعه ملی جودو اخراج کردند تا سیر اشتباهات و افول در تصمیمات مدیریتی فدراسیون جودو؛ کماکان ادامه یابد.
به موجب حکمی که در فوق آمده؛ کوروش خسرویار به به ابطال احکام داوری، مربیگری، کمربند و حکم به عودت کلیه احکام و نیز اخراج از جامعه جودو محکوم شده اما این تمام ماجرا نیست.
طبق نامه «محرمانه» شماره 29/ ب /140م، کوروش خسرویار به دلیل نقض بندهای 3 و 5 ماده 12 آییننامه انضباطی به جلسه انضباطی دعوت شده اما حکمی که در نهایت از سوی کمیته انضباطی صادر و از سمت دبیر فدراسیون به خسرویار ابلاغ شده، حتی با قوانین رسمی فدراسیون جودو هم در تضاد شدیدی قرار دارد.
مطابق ماده 15 فوقالذکر، تخلف کوروش خسرویار در بدترین حالت ممکن میبایست مستوجب عقوبتی نظیر جریمه 50 میلیون ریالی، 8 جلسه محرومیت باشگاهی و محرومیت از اظهارنظر رسمی درباره کلیت جودو تا یک سال میشد اما حکم صادره به کلی وی را چیزی شبیه به خوارج دانسته و با دستاویز کردن برخی واژهها، او را از جامعه جودو اخراج نموده.
فدراسیون جودو همانطور که عالیترین مقام مسئولش از بدیهیترین روال مکاتبات بینالمللی آگاه نیست، گویا قوانین خودی را هم نقض میکند و قائل به هیچگونه قانون و مادهای نیست. با این سلسله اشتباهات عجیب از سوی مسئولین فدراسیون جودو، شاید بتوان دلیل این همه ناکارآمدی و انفعال را بهتر از پیش دانست و مقصرین نابودی آینده جامعه جوان و مظلوم جودو را بسیار راحتتر از قبل شناخت.
انتهای پیام /