خانه احزاب
خانه احزاب
ایلنا نوشت: فعال سیاسی اصولگرا گفت: باید این اعتماد را به مردم بدهیم که نظارتهایی که انجام میشود برای سلامت انتخابات و مشارکت حداکثری است. اما نباید به خاطر سلامت انتخابات و مشارکت حداکثری و حداقلی که ممکن است بعضیها دنبال آن باشند، اصل انتخابات را زیرسوال ببریم. تنها راهی که میتواند بنبستهایی که در مسائل سیاسی ایجاد شده را حل کند، صندوق انتخابات است.
عرب صادق به خبرآنلاین گفت: تا وقتی احزاب به فکر حل مشکل مردم نباشند وضعیت همین است، حال شعار دهید! مسئولان طوری عمل کردند که وقتی کسی ادعا یا شعاری را مطرح میکند مردم به او لبخند میزنند!
دینمداری، حسن خلق، تواضع، حب به اهل بیت (ع)، پویایی ونوآوری، بیاعتنایی به زخارف دنیا از مرحوم غفوری فرد چهره ای محبوب و مردمی ساخت بهگونهای که درانتخابات مجلس بدون آنکه درلیستی باشدبا آراء مردم تهران بهمجلس رفت.
آقای هاشمی به ایشان گفتند که لایروبی باعث میشود که سد بشکند و ایشان گفتند من خودم وبه همراه خانواده و بچه هایم پای سد می نشینیم که اگر شگست ما را قبل از همه ببرد.
معاون سیاسی وزیر کشور ادعاهای مطرح شده درباره مسمومیتهای دختران ایران را بخشی از جنگ ترکیبی علیه نظام دانست و تصریح کرد: با وجود هزاران سند درباره عملکرد جمهوری اسلامی، این ادعاها وصلههایی است که به نظام نخواهد چسبید.
فارس نوشت: حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: دکتر غفوری فرد همچنین در سالهای اخیر به نمایندگی از حزب موتلفه اسلامی عضو مجمع احزاب آسیایی (آیکپ) بود که این جایگاه او را به چهره ای بین المللی تبدیل کرد.
منوچهر متکی گفت: جامعه دانشجویی ما میتواند، پرچم دار مطالبهگری در خصوص ایرادات و مسائل کشور باشد.
نگارنده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر غفوری فرد معتقد است دکتر غفوری فرد، اهل علم و عمل و از گروهبازی و لابی سیاسی دور بود، او به سیاست، جامع و عالمانه مینگریست و در این نگرش منیت راه نداشت.
معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی گفت: مرحوم غفوریفرد یک سیاستمدار دانشمند و سیاستگذار بود و از مسائل آکادمیک و دانشگاهی، فهم بسیار عمیق و همهجانبهای از مسائل داشت.
مرحوم حسن غفوریفرد متولد سال 1322 در تهران است که صبح امروز بعد از یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.
منوچهر متکی گفت: آمریکاییها یک پروژه 20 ساله برای ایران برنامه ریزی کرده بودند، و این اجماع جهانی که در اغتشاشات اخیر به وجود آمد هم در همین پروژه تعریف میشود، و در این اجماع جهانی فضا این گونه بود که مجموعه اطلاعاتی که به اینها میرسید این بود که کار ایران تمام است و چهار سال پیش هم جان بولتون این حرف را خیلی تند و بی پرده گفت؛ که مردم ایران 40 سالگی انقلاب را نمیبینند، و این موضوع...
فارس نوشت: افرادی که در این حوادث فریب خورده بودند تعدادشان از افرادی که عمدا علیه نظام کار می کردند بسیار کمتر بود و اغتشاش گران تعدادشان بسیار اندک بود و باید به این موضوع توجه کنیم.
اعضای هیأت رئیسه خانه احزاب با «محمد رضا غلامرضا» معاون سیاسی وزارت کشور در ساختمان وزارت کشور، دیدار کردند.