جمعه 12 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

یک کارشناس حوزه روابط کار و کارگری درباره مقرری بیمه بیکاری توضیحاتی داد.

تاجیک گفت: متاسفانه روند کاری کارگاه‌ها به سمتی در حال حرکت است که در آن‌ها عقد قرارداد بصورت یکساله بسته نمی‌شود.

مدیر عامل بنیاد احسان گفت: بنیاد احسان با برگزاری طرح‌های استعدادیابی در مناطق کم برخوردار دانش‌آموزان مستعد را شناسایی می‌کند.

چند سالی می‌شود که شرایط اقتصادی افسار گسیخته زندگی را به کام اقشار کم برخوردار جامعه به ویژه مددجویان تحت پوشش نهاد‌های حمایتی تلخ کرده است و گویی راهی هم برای نجات آن وجود ندارد.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی از آزادسازی 88 زندانی غیرعمد همزمان با ولادت امام رضا (ع) خبر داد.

افراد با اعتماد به نفس شخصیت و هویت راستین خود را به جهان نشان می‌دهند و از آن هراسی ندارند.

شما می‌توانید آخرین و جذاب‌ترین اخبار حوزه اجتماعی را هر روز در پادکست باشگاه خبرنگاران جوان بشنوید.

فرماندار تهران لیست نهایی منتخبین شورای اسلامی شهر تهران را اعلام کرد.

در بسته خبری «آژیر» امروز 30 خرداد ماه از کلاهبرداری‌های رایج در حوزه ارز‌های دیجیتال تا اخاذی از زنان جوان به بهانه انتشار تصاویر خصوصی و همچنین ویژه‌ترین اخبار حوادث مطلع خواهید شد.

بیشترین زمانی که انسان‌ها خود را ارزیابی می‌کنند، اوایل سال جدید است و به بررسی سال گذشته‌ی خود می‌پردازند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در سال 1400، وام مسکن مناطق روستایی 200 میلیون تومان، مناطق شهری 250 میلیون تومان و شهر‌های بزرگ 300 میلیون تومان است.

با حکم شهردار تهران حمید محسنی به عنوان معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران منصوب شد.

اعضای شورای شهر، بررسی استفساریه شهردار تهران در خصوص مصوبه نظامنامه انتخاب حسابرس و حسابرسی از شهرداری تهران را در دستور کار دارند.

زالی گفت: در هفته چهارم خرداد ماه 3.3 رشد مراجعین سرپایی را داشتیم که نشان می‌دهد استان تهران در شرایط شکننده‌ای است.

محسنی بندپی درباره شرایط واکسیناسیون در استان تهران و نیاز‌های استان توضیحاتی داد.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی از ناکامی قاچاقچیان و کشف 160 میلیارد تومان کالای قاچاق در بندر دیر شهرستان کنگان خبر داد.