جمعه 12 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

ذهن آگاهی به شما این قدرت را می‌دهد که متفاوت فکر کنید و راه‌های مختلفی را برای غلبه بر یک چالش خاص رقم بزنید.

فرمانده یگان حفاظت از محیط زیست گفت: تاکنون موفق به ثبت روز ملی محیط بان نشده ایم.

رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای عالی قضائی صبح امروز درباره سند تحول توضیحاتی داد.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس پایتخت از پلمب سه قهوه خانه در پایتخت خبر داد.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا به تشریح کلاهبرداری‌های رایج در حوزه ارز‌های دیجیتال پرداخت.

معاون قضایی دادستان کل کشور گفت: در سند تحول طعم شیرین عدالت وجود دارد و چشاندن حلاوت عدالت هدف این سند است.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از شناسایی فردی که به بهانه وعده ازدواج در شبکه‌های اجتماعی از زنان جوان اخاذی می کرد، خبر داد.

رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری سارق النگوی طلای کودک 9 ساله، خبر داد.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری باند سه نفره سرقت منزل در شمال شرق تهران خبر داد.

عبدالملکی گفت: رئیسی هر جایی که حضور پیدا کند باعث تحول می‌شود و قوه قضائیه امروز با سه سال پیش قابل مقایسه نیست.

رئیس سازمان زندان‌ها گفت: برای تبدیل زندان به آموزشگاه نیکی‌ها لازم است کارکنان سازمان زندان‌ها نقش معلم و مربی را داشته باشند.

لبخند زدن، یکی از نعمت های الهی است که می تواند فواید بسیاری برای سلامت روح و جسم افراد به همراه داشته باشد.

رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران گفت: آزادی در مسیرغرب به شرق از ایران‌فیلم دارای بار ترافیکی سنگینی است.

رییس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: شاهد ترافیک نیمه سنگین در آزادراه قزوین - کرج حدفاصل ساسانی تا پل فردیس و محور شهریار - تهران هستیم.

مطابق با قانون، متهم حقوق و شخصیتی دارد که باید حتما رعایت شود و قانون چتر حمایتی خود از متهم را باز کرده است.

منتظری گفت: ورزش مختص به همه اقشار جامعه به ویژه جوانان است، اما در حوزه ورزش و جوانان مسئله ورزش بر روی جوانان سایه انداخته است.