چهارشنبه 17 بهمن 1403

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 78 قرار گرفته و وضعیت هوای تهران بهبود نسبی یافته و در شرایط قابل قبول است.

قاتل سریالی معتادان که موفق شده بود پای چوبه دار از اولیای دم یکی از قربانیانش رضایت بگیرد، سرانجام بعد از 28 سال از زندان آزاد شد.

مرعشی گفت: امسال نسبت به سال گذشته عوامل بهداشت و درمان کاهش پیدا کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان اسلام‌شهر از دستگیری عاملان رعب و وحشت در اسلامشهر خبر داد.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: بیش از پنج هزار عمره‌گزار در ماه شوال به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

سردار گودرزی گفت: چند روز پیش انتشار فیلمی از صحنه سرقت بعنف در اتوبان صدر ذهن‌ها را متوجه خود کرد و فرصتی فراهم شد تا یک بار دیگر پلیس آگاهی تهران بزرگ اشراف اطلاعاتی و توان عملیاتی و هوشمندی کارآگاهان خود را به رخ مجرمین بکشد.

خواستگار شرور وقتی از دختر مورد علاقه‌اش جواب منفی شنید با حمله به خانه او و ضرب و جرح خانواده‌اش وی را ربود.

زورگیران پل صدر تهران توسط پلیس آگاهی در مازندران دستگیر شدند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: تاکسی‌های اینترنتی اگر نگران راننده‌ها هستند، کمیسیون آن‌ها را کم کنند.

رئیس کانون بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی تهران گفت: وام بازنشستگان تامین اجتماعی امسال افزایش پیدا می‌کند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 6 تهران گفت: به منظور سامان‌بخشی وضعیت پارک موتورسیکلت‌ها در معابر شهری پهنه مرکزی پایتخت، طرح تامین زیرساخت‌های لازم و ایجاد 50 محل برای توقف و پارک موتورسیکلت در نواحی 6 گانه در دستور کار قرار گرفت.

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: با راه‌اندازی پایانه شرق جدید تا اواخر خردادماه امسال، پایانه شرق سابق جمع‌آوری خواهد شد و تغییر کاربری خواهد داد.

خدائیان گفت: در سال گذشته به منظور تحقق شعار سال 863 نامه هشداری از سوی این سازمان به مراجع ذیربط ارسال شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از 3 هزار قلم انواع تجهیزات مخابراتی قاچاق خبرداد و گفت: کارشناسان ارزش کالا‌های قاچاق کشف شده را بیش از 4 میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران گفت: 99 درصد خدمات سازمان آتش‌نشانی برای مردم رایگان است.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر پایتخت، از کشف 12 کیلو تریاک و دستگیری یک قاچاقچی سابقه دار در اتوبان آزادگان خبر داد.