چهارشنبه 17 بهمن 1403

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر لزوم حمایت از بخش خصوصی برای تحقق شعار سال خواستار شفافیت در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی شد.

تمامی پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری سال 1401 در سراسر کشور جهت شرکت در دوره کارآموزی مربوط که از پایان اردیبهشت ماه 1403 برگزار می‌شود؛ باید ثبت نام کنند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: با وجود تذکرهای قبلی متاسفانه شاهد این هستیم که هر روز رفیوژهای جدیدی که بسیار هزینه بر هستند وسط خیابان‌ها سبز می‌شوند.

سخنگوی شهرداری تهران از تمدید ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا 15 اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد.

سردار گودرزی گفت: مأموران هنگ مرزی زابل مستقر در پست مراقبت پل بین‌المللی ابریشم 520 کیلوگرم مواد افیونی را کشف و ضبط کردند.

شهردار منطقه یک تهران گفت: سرعت بخشی به اجرای پروژه‌های شهری با ایجاد قرارداد‌های لازم در ابتدای سال 1403 اولویت اصلی منطقه یک است تا در اردیبهشت ماه شاهد اجرایی شدن پروژه‌ها باشیم.

رییس همایش ملی دانش سنتی محیط زیست در ایران گفت: بیش از 200 مقاله به دفتر همایش رسیده که این نشان دهنده پتانسیل و توانایی ویژه این حوزه برای شناختن زوایای مختلف محیط زیست است.

شهردار منطقه 21 تهران در جلسه ساماندهی بساط گستران از برنامه‌ریزی دقیق، آسیب شناسی و رسیدگی به مشکلات با هدف گسترش و نگهداشت بازارچه تهرانسر در منطقه خبر داد.

در مراسمی بصورت همزمان در سراسر کشور، 108 واحد مسکونی به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان تهران واگذار شد.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تاسیس آموزشگاه در سال گذشته صادر شده 17 هزار و 650 مجوز است.

مدیرکل امور بیمه شدگان تأمین اجتماعی می‌گوید که افراد بیکار شده مشمول قانون کار برای بهره‌مندی از مقرری بیمه بیکاری ظرف 30 روز، بیکاری خود را به اداره کار اطلاع دهند.

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب گفت: در طرح جامع اولیه نمایشگاه شهر آفتاب تغییراتی ایجاد شده است که با مصوبه شورا می‌تواند اجرایی شود.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از افتتاح دومین ایستگاه آتش‌نشانی بانوان کشور در شرق تهران خبر داد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: کارتن‌خواب‌ها و زباله‌گرد‌ها در صورت تمایل، توسط پیمانکاران خدمات شهری و با عنوان شغلی پاکبان در شهرداری تهران مشغول کار می‌شوند.

پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی و برای آگاهی بخشی درباره هموفیلی، همگام با سایر اِلمان‌های شهری دنیا به رنگ قرمز در می‌آید.

رئیس کمیته ورزش شورای شهر تهران از عدم تأمین زمین برای ساخت ورزشگاه‌های جدید در پایتخت انتقاد کرد.