شنبه 22 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

همزمان به مناسبت فرا رسیدن روز کودک به بررسی مهم‌ترین مسائل و مشکلات کودکان امروزی پرداخته‌ایم.

ثبت‌نام و تمدید عضویت در مراکز کانون پرورش فکری در روز‌های 16 و 17 مهر 1402 رایگان است.

فیلم کوتاه «سیزده سالگی» به کارگردانی صمد علیزاده به سی و نهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه اینترفیلم برلین راه یافت.

شبکه‌های مختلف رادیویی به مناسبت روز جهانی کودک ویژه برنامه‌های متنوعی را تدارک دیده‌اند.

یک نویسنده گفت: انسان‌ها بدون قصه معنا ندارند و قرآن پر از قصه پیامبران است و حتی درباره بعد از مرگ هم قصه و داستان وجود دارد.

همزمان با عملیات نیرو‌های مقاومت فلسطین با نام عملیات بزرگ طوفان‌الاقصی سریال «عز الدین قسام» از امروز ساعت 18 روی آنتن شبکه تماشا می‌رود.

پیکر آتیلا پسیانی روز سه‌شنبه 18 مهر از فرانسه به ایران خواهد آمد.

برنامه تلویزیونی مکث را می‌توان در زمره یکی از مصادیق تحول در سیما در این دوره مدیریتی رسانه ملی قرار داد.

میرعبدالهی درباره تفاوت سند «ترویج خواندن» با سند‌های پیشین گفت: خواندن با فردیت خواننده کار دارد. خواندن عمل فعالانه است؛ درحالی که مطالعه عمل واکنشی و منفعلانه است.

تازه‌ترین استفتا درباره تکلیف نسبت به طلبی که قرض‌دهنده ناپدید شده است، مطابق فتوای حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای منتشر شد.

بامداد امروز باتوجه به انجام عملیات غرورآفرین طوفان الاقصی مردم فلسطین علیه رژیم صهیونیستی از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) رونمایی شد.

کارگردان فیلم در آغوش درخت گفت: فیلم در آغوش درخت می‌خواهد به خانواده‌ها اعلام کند که شما با جواهری به نام کودک روبه‌رو هستید.

یک مستندساز گفت: من معتقدم فیلم‌های روایت فتح اصلی‌ترین و شریف‌ترین تصاویر را از بچه‌های جبهه ارائه داد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رایزنان فرهنگی باید به ما کمک کنند تا در فضای فرهنگی و از طریق سینما بتوانیم کشور‌ها را به هم نزدیک کنیم.

محمدرضا مقدسیان گفت: مجموع تکنیک‌های موجود در انیمیشن «مرد عنکبوتی 2» پیوند دقیق بین فرم و محتواست.

وزیر فرهنگ گفت: دست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه بودجه باز است و در حوزه فرهنگ و هنر کشور تحول مهم رخ داده و از انزوا خارج شده است.