یک‌شنبه 5 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حکمی محمدحسین ظریفیان را به عنوان مشاور خود منصوب کرد.

برنامه تلویزیونی «تکیه» از امشب به صورت زنده از شبکه افق پخش خواهد شد.

سامانه «مدرسه تهران» با تجلیل از 5 چهره هنری، روز سه‌شنبه 27 تیر ماه در تماشاخانه ایرانشهر رونمایی شد.

همزمان با آغاز ماه محرم الحرام و ایام عزاداری سیدالشهدا (ع) پرچم سرخ گنبد حرم مطهر حضرت امام حسین (ع) تعویض شد.

بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اطلاع نگاشت مصرف بازی در میان زنان ایرانی تا سال 1400 را منتشر کرد.

همزمان با آغاز ماه محرم مراسم علم‌بندان در یکی از روستاهای توابع خراسان رضوی برگزار شد.

حجت الاسلام خاموشی گفت: محرم امسال 60 میلیارد تومان برای هیأت و 90 میلیارد تومان برای موکب‌های اربعین اختصاص داده شده است.

رئیس کانون پرورش فکری گفت: اگر خواهان ایرانی قوی و پیشرفته هستیم بایستی کودکان و نوجوانان ما با حقوق اساسی و قانون اساسی کشور خود آشنا شوند.

فیلم کوتاه «ته آسفالت» به کارگردانی رضا اصغری که سال 92 ساخته شد قرار است به نمایش گذاشته شود.

ساترا به مناسبت فرار رسیدن ماه محرم و برای حمایت از رسانه‌های صوت‌وتصویر فراگیر بسته محتوایی ویژه‌ای به سکو‌های دارای مجوز عرضه می‌کند.

در منابعی، چون «الامام حسین و اصحابه» ضمن اشاره به مسیر کاروان عشق از مکه تا دشت نینوا به رویداد‌های منزلگاه‌های این سفر پرداخته شده است.

عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) برای استقبال از ماه محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان آماده شدند.

برنامه «ناگهان حسین (ع)» به مناسبت ایام محرم، از 28 تیر ماه روانه آنتن شبکه دو می‌شود.

همزمان با آغاز ایام محرم و صفر فصل جدید «تا نیایش» با تغییراتی در اجرا و محتوا شنبه تا پنجشنبه بعد از اذان ظهر روانه آنتن می‌شود.

رئیس رسانه ملی گفت: مجلس واقعه اثری خلاقانه است و ان‌شاءالله نقطه شروعی باشد برای احیا هنر عاشورایی که حتما مورد توجه مخاطب قرار خواهد گرفت.

طبق روال هرسال رادیو محرم از امروز ساعت 16:00 روی موج 95.5 مگاهرتز نشست و تا پایان ماه محرم به ترویج صحیح عزاداری حسینی می‌پردازد.