دوشنبه 24 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

نشست «مدیریت مسجد در ایران» با حضور حجت‌الاسلام حمیدرضا ارباب‌سلیمانی مشاور وزیر فرهنگ و دبیر شورای اقامه نماز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

واقعه تاریخی هجرت پیامبر گرامی اسلام (ص) در نمایشگاهی سه‌بعدی در شهر ریاض، پایتخت عربستان‌سعودی، به تصویر کشیده شده است.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور حکمی علی رمضانی را به‌عنوان دبیر سی‌ویکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.

مستند «مبارزه با آلزایمر» با گویندگی 19 نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه از مواکب اوقاف در مرز شلمچه و چذابه و مواکب نجف بازدید کرد و نحوه خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

یک نویسنده گفت: در سفر به اربعین، تجربه بی‌واسطه‌ای از امر مطلق پیدا می‌کنید. این تجربه باعث می‌شود اربعین را ترک نکنید.

الهیاری گفت: متن پیش نویس سند موسیقی طی جلسات متعدد بررسی شده است و در حال حاضر، در دستور کار شورای هنر قرار دارد.

مدیرکل هنر‌های نمایشی ضمن تبریک هفته دولت، درباره سیاست‌های فرهنگی دولت سیزدهم و فعالیت‌های اداره کل هنر‌های نمایشی در یک سال گذشته سخن گفت.

فیلم سینمایی «برادران فراری 2» با گویندگی 24 نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.

مدیر فناوری اطلاعات صندوق اعتباری هنر از دریافت بیش از 4 هزار معرفی نامه برخط از اصحاب رسانه و فعالان قرآنی خبر داد.

در نشست مدیرعامل فارابی با تعدادی از رایزنان فرهنگی ایران درباره برنامه ریزی برای برگزاری بیشتر هفته‌های فیلم ایران صحبت شد.

گلچینی از سکانس‌های فیلم‌های مذهبی تا تکیه‌های رادیویی بخشی از محتوای برنامه‌های منتخب رادیو در ایام ماه صفر است.

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرموده‌اند: کربلا پاک‌ترین بقعه روی زمین و الحق که کربلا از بساط های بهشت است.

همزمان با ایام اربعین حسینی و حضور زائران ایرانی در مسیر عراق، مداحان و سخنرانان مشهور در موکب‌های مختلف مجالس عزاداری برگزار می‌کنند.

مجموعه تلویزیونی «سواد یاران» با طراحی، تهیه کنندگی و کارگردانی عبدالرضا فیروزان و با هدف پرداختن به ابعاد مهم ریشه کنی بی‌سوادی، بزودی روی آنتن شبکه آموزش می‌رود.

زرهانی گفت: ما اربعین را به عنوان یک حرکت تمدنی به رسمیت می شناسیم و مسائل معنوی به ویژه اقامه نماز جماعت در کنار موکب ها و در مساجد و نمازخانه های بین راهی باید در اولویت قرار بگیرد.