پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

آموزشی وب‌گاه خبر آنلاین

آموزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ایلنا نوشت: دانشیار دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران معتقد است: "آزادی آکادمیک" با حضور سیاستمداران در راس نهاد علمی زیر سؤال خواهد رفت.

روزنامه اطلاعات نوشت: اگر کسی شبانه برای نخستین بار پای به کشور عزیزمان ایران بگذارد و مثلا در جریان همه‌ی انتصابات قرار گیرد، حتما ناسزاوار یقین خواهد کرد که سرزمینی با بیش از هشتادمیلیون نفوس، نخبگان وخبرگانی دارد انگشت‌شمار؛ اما دانای همه‌ی امور!

فارس نوشت: در پی حضوری برگزار شدن کلاس‌های درس دانشگاه آزاد، بیش از هزار نفر از دانشجویان این دانشگاه خواستار عدم برگزاری حضوری کلاس‌های درس این دانشگاه در شرایط کرونایی کشور شدند، مسئولان این دانشگاه اما تاکید کردند که تابع تصمیم ستاد ملی کرونا هستند.

روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه امروز خود نوشت: طعنه و کنایه‌های مشاور رئیس‌دولت سابق، با پاسخ‌های جدی وشوخی کاربران در فضای مجازی مواجه شد.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران از الزامی بودن تزریق دو دوز واکسن کرونا برای حضور در دانشگاه و سراها خبر داد و گفت: در حال حاضر دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پروپزال و رساله خود را تصویب کرده‌اند در صورت تزریق دو دوز واکسن می توانند نسبت به اسکان در سراها اقدام کنند.

فارس نوشت: نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: فردی که حتی یک روز هم مدیریت یک مدرسه را برعهده نداشته و حتی سابقه مدیرکلی هم ندارد چگونه می‌تواند وزیر آموزش و پرورش باشد.

ایسنا نوشت: سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از مخالفت اکثریت اعضای این کمیسیون با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش خبر داد.

باشگاه خبرنگاران نوشت: علوی تبار درباره اینکه چرا برخی دانش‌آموزان هنوز کتاب درسی ندارند و ثبت نام برای کتب درسی توضیح داد.

ایلنا نوشت: نماینده مردم تربت‌جام، تایباد، باخرز و صالح آباد در مجلس شورای اسلامی در واکنش به معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پررش گفت: ایشان حتی مدیر یک دبستان کوچک در دورافتاده‌ترین شهرستان‌ها هم نبوده است و از همین رو قطع به یقین توانایی حل مشکلات آموزش و پرورش را ندارد.

فارس نوشت: نماینده بروجرد در مجلس گفت: مهم‌ترین نقطه قوت آقای فیاضی کار و سابقه مسئولیت در مرکز پژوهش‌های مجلس است. از این رو با شناختی که نسبت به حوزه آموزش کشور دارد می‌تواند این وزارتخانه را به نحو احسن اداره کند.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: وزیر آموزش و پرورش هر که باشد طبیعتا نمی‌تواند در همه حوزه‌های این وزارتخانه واجد دانش، مهارت و تجربه مدیریتی باشد ولی اگر از آزمون مدیریت در یکی از حوزه‌های نظام تعلیم و تربیت موفق بیرون آمده باشد می‌تواند مخاطبان فرهیخته این مجموعه را نسبت به امکان موفقیت خود در این بزرگ‌ترین دستگاه اجرایی کشور امیدوار سازد.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: دکتر وحید کریمی‌پور استاد فیزیک دانشگاه شریف معتقد است در کشور ما هر دولتی که سرکار می‌آید بلافاصله شروع می‌کند به عوض کردن رؤسای دانشگاه‌ها، کاری که در کشورهای توسعه‌یافته حتی در مورد مدیران میانی دستگاه‌های اجرایی هم انجام نمی‌شود.

فارس نوشت: وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش درباره بازگشایی مدارس گفت: به جهت تفاوت سرزمینی و شرایط اقلیمی و یحتمل شرایط کرونایی حاکم بر منطقه که داریم، نمی‌توانیم نسخه واحد برای کل کشور داشته باشیم.

آموزش در هر کشور و در هر عصری جزو محوری ترین مباحث است. بدون آموزش کاری پیش نمی‌رود و اگر کاری انجام شود و درست در آید بر حسب اتفاق بوده و برای انجام دهندگان آن فضیلتی محسوب نمی‌شود.

روزنامه اطلاعات با اشاره به سخنان حاج بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس نوشت: او گفته است با گذشت 45روز از سال تحصیلی، هزاران کلاس درس، معلم ندارند و کلاس‌های بی‌معلم، یکی از دغدغه‌های مردم در حوزه‌ی آموزش است.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مطابق آمار منتشره، 210 هزار دانش‌آموز مقطع ابتدائی و 760 هزار دانش‌آموز دوره متوسطه در مناطق مختلف کشور، ترک تحصیل کرده‌اند.