دوشنبه 29 اردیبهشت 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

روزنامه اصلاح طلب ادعای رسانه جبهه پایداری درباره حوادث سال 88 و نقش سعید جلیلی در ممانعت از حضور میرحسین موسوی در تلویزیون را بررسی کرده است.

قرار است به درخواست رییس‌جمهور و با نظر موافق مقام معظم رهبری موضوع FATF مجددا در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شود.

جماران تصاویری از مراسم عزاداری شب شهادت امام هادی (ع) در حرم مطهر امام خمینی را منتشر کرده است.

مرتضی الویری فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: کسانی که در مقابل پیوستن ما به پالرمو و CFT ایستاده‌اند باید مسئولیت بدتر شدن وضعیت را بپذیرند.

زمانی که بسیاری از هواپیماها نمی‌توانستند از پس ماموریت‌هایشان بر بیایند، فانتوم ملقب به شبح آسمان موفق به انجام وظایفی دشوار شد.

فرزند شهید سردار سلیمانی روایتی از اعتراض به پدرشان بخاطر حضور بیش از اندازه در جبهه سوریه و عراق مطرح کرد.

حسن روحانی رییس دولتهای یازدهم و دوازدهم در دیدار با نسل سوم و جوانان تحول خواه، از نگرانی های عمیقش و در عین حال راهکارهایش برای پیشبرد کشور توسط دولت آقای پزشکیان گفت.

موسی غضنفرآبادی عضو کمیسیون حقوق و قضایی مجلس گفت: مردم اگر مطمئن شوند که رفع فیلترینگ این پلتفرم‌ها برای آنها خطرناک است، قطعا مخالفت خواهند کرد.

احمد علم الهدی امام جمعه مشهد توهین زشتی به مسعود پزشکیان رییس جمهور کرد.

به نظر می رسد برخلاف آنچه پزشکیان گفته، می شود فردی بدون هیچ تجربه ای به مدیرکلی برسد. نمونه اش شخصی است به نام حمید رسایی که بدون تجربه خاصی ناگهان در دوران محمود احمدی نژاد، با حکم حسین صفار هرندی، وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شد "مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم"!

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی می‌گوید: معتقدم کاری که ترامپ در قبال ایران خواهد کرد این است همراه با احیای سیاست فشار حداکثری، یک طرح مذاکراتی را هم مطرح کند. طبیعتا بسته به این که این طرح مذاکراتی تا چه اندازه جای بررسی و پاسخ داشته باشد، ایران هم می‌تواند سیاست خارجی خود را در آن قالب شکل دهد.

هند با پیوستن به برنامه‌های FCAS یا GCAP می‌تواند به فناوری‌های پیشرفته‌ای، مانند جنگنده نسل ششم، دسترسی داشته باشد.

نرگس سلیمانی با اشاره به علاقه عمیق حاج قاسم به شهید کاظمی گفت: شهید کاظمی ارتباط عاطفی خیلی قوی با حاج قاسم داشتند. مانند دوتا برادر و دو دوست نزدیکتر از برادر بودند.

امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: تمامی قرارگاه‌ها و یگان‌های تابعه نیروی زمینی ارتش همانند قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا، در حفظ و برقراری امنیت موفق عمل کرده‌اند.

یک عضو جبهه پایداری گفت: درباره قانون عفاف و حجاب، حرف جبهه پایداری این است که این قانون بین سه قوه رفت و آمد شده و به شورای نگهبان هم رفت و برگشت داشته، حالا عده ای می گویند نباید ابلاغ شود که باید دلایل خود را بگویند.

ابوالفضل ظهره‌وند نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: از آنهایی که رفتند و برای بقا و ملت ایران جانشان را دادند ممنون هستیم، این سرمایه‌گذاری در حوزه امنیت، دفاع از عتبات عالیات و برای موقعیت جهانی ایران بود