جمعه 5 تیر 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

جنگ 12 روزه میزان آسیبی را که تحریم‌های غرب به ایران در طول سالیان وارد کرده‌است، عیان کرد. در عین حال این جنگ نشان‌دهنده آثار برخی انتخاب‌های ژئوپلیتیکی که بود که توسط سیاست‌گذاران در تهران انجام شده‌بود.

داشتن رئیس جمهور متدین، راستگو، باصفا، متواضع و اخلاقمدار برای کشور نعمت است. این نعمت را اکنون با ریاست جمهوری دکتر پزشکیان داریم. در صداقت، تدین، صفا، تواضع و اخلاقمداری دکتر مسعود پزشکیان تردیدی وجود ندارد. به همین دلیل باید خدا را شاکر باشیم، برای موفقیت دولت او دعا کنیم و از کمک کردن به او برای حل مشکلات کشور از هیچ تلاشی دریغ ننمائیم.

یک روزنامه اصولگرا به ادعای روزنامه جمهوری اسلامی در باره نقش دولت سایه در وزارت خارجه واکنش نشان داد.

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا درباره کارت زرد مجلس به وزیر ارشاد دولت چهاردهم، این کارت زرد را مدال افتخاری برای سید عباس صالحی قلمداد می‌کند.

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: روزگار بالا و پایین شد. همه‌چیز تغییر کرد. اما در این 40 سال، یک چیز عوض نشد: پاکی، ایمان، شجاعت، مردم‌دوستی و باور مصطفی تاج‌زاده به سربلندی این آب‌وخاک.

اظهارات تازه مجتبی بانکی‌پور، نماینده مجلس و رئیس کمیسیون مشترک طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، درباره نسبت شهدای جنگ 12روزه با آمار تولدهای اخیر، بار دیگر نوع نگاه مسئولان به مسئله جمعیت را زیرسؤال برد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس می‌گوید در جنگ 12 روزه که بیش از هزار شهید دادیم، بیش از 30 هزار تولد داشتیم که نشان می‌دهد جریان زندگی به راه است.

دبیرکل حزب کارگزاران گفت: ما باید کاملا واقع بینانه از ایران دفاع کنیم نه دچار خود کم‌بینی شویم و احساس ضعف کنیم و نه احساس غرور کنیم.

معاون حقوقی سپاه با اشاره به استفاده رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه از مواد ممنوعه در بمب‌های استفاده شده علیه مناطق مسکونی گفت: باید در این خصوص طرح دعوا شود و پیگیری‌های بین‌المللی صورت گیرد و مردم هم باید بیایند و طرح دعوا کنند.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: طبق گزارش معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، این معاونت در پی به کارگیری روش‌های جدید برای بازیابی ظرفیت‌های مناطق روستایی کشور است.

معاون اول رئیس‌جمهور شهادت سرداران، دانشمندان و مردم در جنگ تحمیلی 12 روزه و ددمنشانه را تسلیت گفت و خاطرنشان کرد: نتیجه این جنگ این بود که رژیم غاصب با توسل به ارباب خود آمریکا پیشنهاد توقف آتش داد و امروز در توقف آتش هستیم و امیدواریم که برای یکبار علی‌رغم سیاست‌ها و منش خود به این توقف آتش وفادار بماند که البته اگر شیطنتی تکرار کنند، سیلی محکم‌تر از گذشته خواهند خورد.

سخنگوی شواری نگهبان به بیانات مقتدرانه رهبر معظم انقلاب در مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی واکنش نشان داد.

وزیر کشور با حضور در منزل شهید سردار حاجی‌زاده فرمانده پیشین نیروی هوافضای سپاه و سردار شهید کاظمی رئیس پیشین سازمان اطلاعات سپاه، از خانواده این شهدا تجلیل کرد.

رئیس جمهور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حضور یافت.

رئیس مجلس در نشست پایبندی به حقوق بین‌الملل در ژنو گفت: اقدامات اسرائیل در غزه یادآور جنایات نازی‌هاست، هر لحظه تأخیر در ایستادن مقابل اسرائیل به معنی شراکت در جنایات نازی‌های قرن 21 است.

ایمان شمسایی رییس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی خود گزارشی از سفر رییس مجلس به ژنو داد و گزارشی از همراهان در این سفر نیز داد.