سیاسی وبگاه خبر آنلاین
سیاسی وبگاه خبر آنلاین
طبیعی است که درباره مذاکره کردن با دولتهائی که شرور، زورگو، زیادهخواه و دارای خوی سلطهطلبی هستند، نقطه نظرهای متفاوتی در سطح جامعه وجود داشته باشد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مذاکرات در شرایط فعلی را بیمعنا دانست و گفت: باید اقدامات آمریکا و اسرائیل توسط سازمانهای بین المللی محکوم و آژانس نیز طبق قانون آنها را محاکمه کند.
شهید سردار ایزدی نوشته بود: ایمان داریم این انقلاب و نهضت برای تمهید عصر ظهور خلق شده و انشاءالله مقدمه ظهور حجت الله اعظم برای تحقق هدف خلقت و آن برافراشتن کلمه و پرچم توحید و عبادت عالم و عالمیان از خالق و معبودشان خواهد بود.
یک روزنامه نگار گفت: حفظ انسجام اجتماعی راهش تعلیق تصمیمگیری و بلاتکلیف گذاشتن کشور نیست. تعلیق و تردید و بلاتکلیفی به وقت ضرورت تصمیمگیری، خطرناکترین پدیده است.
خبرگزاری دانشجو سامانه پدافندی مجید را یکی از کلیدیترین و غافلگیرکنندهترین موفقیتهای پدافندی ایران در جنگ 12 روزه بین ایران و اسرائیل معرفی کرده است.
مشاور رهبر انقلاب گفت: یک جریان پوچی با سر و صدا می خواهند کشورها را تصاحب کنند. ترامپ چون شومن است با سر و صدا به دنبال این هدف است اما ملت ها باید بیدار شوند.
یک نماینده مجلس از تصمیمات لازم در خصوص افرادی که در جنگ خانههایشان تخریب شده روایت کرد.
سرلشکر موسوی گفت: روحیه نیروهای مسلح عالی است.
تسنیم نام 6 نفر را به عنوان حقودانان معرفی شده از سوی قوه قضاییه به مجلس منتشر کرد.
یک روزنامه نگار به تحریم گزارشگر ویژه حقوق بشر در کرانه باختری و نوار غزه واکنش نشان داد.
یک فعال سیاسی اصلاح طلب معتقد است که مسعود پزشکیان تلاش زیادی برای ایجاد همگرایی در سطوح بالای حاکمیت و دولت انجام داد و از این منظر، بیش از آنچه انتظار میرفت، کار کرده است.
رئیس مجلس با حضور بر سر مزار شهیدان باقری و حاجی زاده به مقام شهدا ادای احترام کرد.
روابط عمومی صداوسیما به اظهارات کواکبیان واکنش نشان داد.
سخنگوی شورای نگهبان به برخی از ابهامات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پرداخت.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت که در حمله اسرائیل به ایران غافلگیر نشدیم؛ آنچه غافلگیرکننده بود نحوه عملیات دشمن بود.
مشاور رهبری تاکید کرد که بعد از جنگ دیگر به آمریکا اعتماد نداریم.