سیاسی وبگاه خبر آنلاین
سیاسی وبگاه خبر آنلاین
امام جمعه اردبیل در حالی از فرح خواسته در سال های آخر عمر داماد خود را الگو قرار دهد که اردشیر زاهدی داماد فرح نبود بلکه همسر دختر شاه از ازدواج اول بود نه همسر دختر فرح. جدای این اشتباه لفظی این توصیه به سبب مخالفت صریح اردشیر زاهدی است با تهدید ترامپ به حمله نظامی و ستایش سردار سلیمانی در سال 98 که باعث خشم سلطنت طلبان شد. خصوصا این جمله او در مصاحبه با تلویزیون فارسی بیبیسی: «ایرانیان...
مهدی فضائلی در عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبرانقلاب در شبکه اجتماعی ایکس روایتی از لحظه ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی را منتشر کرد.
مشاور رهبری تأکید کرد: تهاجم نظامی نامشروع آمریکا منجر به آسیبهای جدی به تأسیسات هستهای ایران شده، قویاً محکوم است و باید نسبت به جبران خسارات مادی و معنوی اقدام کنند و پاسخگو باشند.
در مراسم امشب حسینیه امام خمینی رهبرنقلاب خطاب به محمود کریمی فرمودند که ای ایران بخواند.
در شب عاشورای حسینی رهبرانقلاب در مراسم حسینیه اما خمینی حاضر شدند.
رهبر انقلاب در مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی در حسینیه امام خمینی حضور یافتند.
فعال سیاسی اصلاح طلب با انتشار یادداشتی نوشت: عاشورا، جزئی از فرهنگ ملی ما شده است. در سراسر ایران فولکلورهای عاشورایی اختصاصی وجود دارد. بیشترین وقتی است که همه از هر جایی که هستند به روستا و شهر خود می روند تا براساس آیین های محلی خود عزاداری کنند.
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور در واکنش به انتقادات نسبت به نوع رفتار رییس جمهور در دیدارهای خارجی، بیان کرد که بیتکلفی رئیس جمهور در مناسبات دیپلماتیک ربطی به ناآشنایی با پروتکلها ندارد.
فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی تلگرامی به اظهارات اخیر سید احمد خاتمی واکنش نشان داد.
تاکر کارلسون اعلام کرد که مصاحبهای را با رئیس جمهور ایران مسعود پزشکیان انجام داده است.
رئیسجمهور در آئین عزاداری تاسوعا در استانداری آذربایجان شرقی حاضر شد.
پیکر مطهر شهید والامقام سردار «اسلام احمدی علیایی» در مراسمی باشکوه و با حضور هزاران عزادار و خانواده معظم شهدا، مسئولان استانی و شهرستانی در ملارد تشییع شد.
تصاویری از مراسم سوگواری روز تاسوعا با حضور حضرت آیت الله نوری همدانی را مشاهده میکنید.
نماینده مردم شیراز در مجلس گفت: رژیم صهیونیستی با حمله به زندان اوین دچار جنایت جنگی شده است و کشورهای غربی باید این عمل شنیع را محکوم کنند، اما متاسفانه شاهد چنین اتفاقی نبوده ایم و همچنان بر حمایت های خود از رژیم غاصب اصرار می ورزند تا رژیم صهیونیستی نیز به توحش خود در دنیا ادامه دهد.
محسن رضایی فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس، در حاشیه مراسم پاسداشت شهید سلامی گفت که در این حادثه آمریکا با آبروریزی شدیدی مواجه و تحقیر شد. عملا یال و کوپالش ریخت، چیزی به دست نیاورد. اسرائیل هم که فکر نمیکرد که تل آویو ناامن شود امروز با بحران بزرگی مواجه است
سپاه پاسدارن به مناسبت سالگرد ربوده شدن 4 دیپلمات ایران در بیروت تأکید کرد: رژیم صهیونیستی بداند نه تنها از جنایات گذشتهشان در امان نیستند، بلکه هر تجاوز، روند فروپاشیاش را شتاب میدهد.