یک‌شنبه 7 تیر 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

زیدآبادی نوشت: انتظار بسیاری از مردم این است که آقای پزشکیان به سرعت پا در میانی کند و زمینه آزادی زندانیان سیاسی را فراهم کند.

فرزند شهید حسین سلامی گفت: همه چیز من پدرم بود، و حالا همه چیزم را فدای کشوری می‌کنم که او جانش را برایش داد

معاون سازمان بسیج مستضعفین کشور، در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، گفت: ملت ایران آماده است تا به هر تجاوز دشمن پاسخی کوبنده‌تر دهد.

در دومین شب از مراسم عزاداری حسینی جمعی از مقامات لشکری و کشوری در حسینیه امام خمینی حضور یافتند.

دومین شب از مراسم عزاداری حضرت سیدالشهداء (ع) در حسینیه امام خمینی برگزار شد.

حسین علایی گفت: هم اسرائیل و هم آمریکا سالیان درازی است که برای برنامه جنگ، اطلاعات گوناگونی را از ایران جمع‌آوری کرده‌اند: اینکه به کجاها باید حمله کنند، چه کسانی را باید از بین ببرند، و روی این موارد، کار کرده‌اند.

فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) با اشاره به توانمندی موشکی بی‌نظیر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، گفت: روند توسعه این توانمندی، تداوم خواهد یافت.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

ابوالفضل فاتح نوشت: خودتحقیری بس است و وقتی در برخی تحلیل‌ها، توان داخلی کاملاً نادیده گرفته می‌شود و هر ادعای بیگانه بی‌چون‌وچرا پذیرفته می‌شود، این خودتحقیری خطرناک‌تر و ویران‌گرتر خواهد بود. باید به درکی عمیق از مؤلفه‌های قدرت ملی رسید.

محسن اراکی گفت: هر مسلمان در هر جای دنیا که بتواند آسیبی به آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها بزند، از اصل دین اسلام دفاع کرده است و این تکلیف عینی و واجب آنهاست.

رئیس جبهه اصلاحات به حکم حبس یک روزنامه نگار واکنش نشان داد.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: تا زمان تامین امنیت دانشمندان و مراکز هسته‌ای ما، تعلیق همکاری با آژانس ادامه خواهد داشت و تشخیص این موضوع با شورای عالی امنیت ملی است.

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران در حاشیه مراسم شهدای اقتدار در ری گفت: فرماندهان ما جان‌فدای ملت شدند و مردم با استقامت راه شهدا را تا نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهند داد.

نماینده آمل گفت: در شرایط فعلی، ممکن است از سیم کارت‌های اجاره‌ای برای انجام اقدامات خرابکارانه استفاده شود؛ لذا لازم است که وزارت ارتباطات اطلاع رسانی کند.

ثابتی از اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی خبر داد.

حزب تمدن نوین اسلامی بیانیه‌ای در مخالفت با درخواست خانه احزاب ایران برای عفو محکومان امنیتی صادر کرد.