سیاسی وبگاه خبر آنلاین
سیاسی وبگاه خبر آنلاین
روحانی نزدیک به محمدباقر قالیباف درخصوص تحلیل های علی لاریجانی برای جنگ ایران و اسراییل، در شکبه اجتماعی ایکس مطلبی نوشت.
نماینده کلیمیان در مجلس در واکنش به اخبار منتشر شده از سوی برخی رسانههای معاند درباره دستگیری جاسوسانی از جامعه یهودیان ایران، گفت: این اخبار به طور کامل کذب و دروغ است و به هیچ وجه صحت ندارد.
معاون اول رئیسجمهور با تأکید بر اهمیت بازسازی و نوسازی پس از جنگ 12 روزه تصریح کرد: باید خیلی سریع نشان دهیم که توانایی بازسازی در همه جبهههای پساجنگ را داریم و امروز نوسازی و بازسازی مهمترین اولویت ملی پساجنگ است و باید بخشهای اقتصادی کشور مسئولیت اجتماعی خود را نسبت به منافع بنگاهی ترجیح دهند و پس از اسکان موقت آسیبدیدگان جنگ 12 روزه منازل آنان با عزت بازسازی شود.
تصاویری از حضور رئیسجمهور در مراسم گرامیداشت سپهبد شهید محمد باقری را مشاهده میکنید.
سخنگوی دولت گفت: در حمله به زندان اوین 71 هموطن به شهادت رسیدهاند و کار آواربرداری هنوز ادامه دارد و به اتمام نرسیده است.
مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت: دشمن با بهرهگیری از ترفندهای عملیات روانی و بهکارگیری مجموعهای از غربگرایان و روزنامهها و کانالهای مجازی دست به تولید یک «دوقطبی کاذب» زد.
گزارش ها حاکی از آن است که برخی از صدای انفجار در آران و بیدگل، ناشی از تست پدافندی است.
امیر دریادار دوم سعادت با خانواده شهید مدافع وطن «مجتبی علی اکبری» دیدار و گفتگو کرد.
مشاور عالی مقاممعظم رهبری ضمن قدردانی از ایستادگی و رشادتهای مردم خوزستان در مقاطع حساس انقلاب اسلامی گفت: استان خوزستان نقش بسیار ارزندهای در مقاومت اخیر مقابل تجاوز 12 روزه رژیم صهیونیستی داشته است.
در میان خود مسئولان هم اظهارنظرها ضد و نقیض است.
پس از تجاوز اخیر به میهن، طبیعی بود و هست که تصمیماتی از طرف ساختار سیاسی و نهادهای زیرمجموعه این ساختار گرفته شود. اولین آنها توافق درباره آتشبس بود که ماهیت آن تا حد زیادی متفاوت از شعارهای تندروها بود و مورد استقبال مردم هم قرار گرفت.
به نظر میرسد بعد از آتش بس کنونی، تهاجم در شکل و شمایل دیگری ادامه خواهد یافت که همان ترور، عملیات انفجاری، انتحاری و جنگ روانی است. بنابراین، وظیفه دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی ما از این به بعد بسیار سنگینتر خواهد بود.
سیاست را نباید سادهسازی کرد. مناسبات سیاسی نیز تک خطی نیست و نیازمند تحلیلهای چندلایه و چندبُعدی است. یکی از چهرههایی که رفتار سیاسیاش نمونهای روشن از این پیچیدگی و ظرافت است، علی لاریجانی است؛ سیاستمداری با پیشینهای چنددههای در عرصههای گوناگون حکمرانی که در سالهای اخیر، مسیر متفاوتی را پیموده است.
محسن مهرعلیزاده گفت: «مردم باید احساس کنند که همانطور که کشور را برای خودشان می دانند، حاکمیت و نظام را هم مال خودشان بدانند.»
اکنون که در موقعیت آتشبس غیررسمی هستیم، همه منتظرند تا ببینند نظام سیاسی ایران چه تصمیمی میگیرد؟
در روزهای اخیر موجی از سمت اکانتهای توییتری موسوم به جبهه انقلاب، ولی در واقع مأمور تخریب اقتدار، آغاز شد: «مرگ بر صلح تحمیلی»، «غنیسازی، حق مسلم ماست، نه لبخند به دشمن!»، «شهید دادیم که عزت داشته باشیم، نه اینکه دیپلماسی تحمیلی راه بیفتد!»، «برخی دارن 20 سال دستاورد رو حراج میکنن».