سه‌شنبه 25 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا و به نقل از گاردین نوشت: با تداوم حمله معترضان محیط زیستی به آثار هنری مشهور جهان، این بار موزه‌ای در مادرید هدف حمله قرار گرفت و دو فعال محیط‌زیست دستانشان را با چسب به قاب دو نقاشی اثر «فرانسیس گویا» نقاش نامدار اسپانیایی چسباندند.

ایسنا نوشت: در روزهایی که اجراهای موسیقی در کشور به‌شدت تحت تاثیر جو ناآرام قرار گرفته است، آمار رسمی نشان از تعداد قبال توجهی صدور مجوز برای تک‌آهنگ‌ها و غیره دارد.

مهر به نقل از ورایتی نوشت: ملاله یوسف زای از فیلم «جوی‌لند» که به عنوان نماینده پاکستان در اسکار بین‌المللی معرفی شده است، حمایت کرد.

صبا نوشت: فیلم سینمایی «پری‌سا» در جشنواره یونیورسال آمریکا نامزد بهترین فیلم بلند درام شد.

اینسنا نوشت: «جاناتان گاردنر» وکیل اصغر فرهادی به مطالب موجود در گزارش اخیر منتشر شده از سوی نشریه «نیویورکر» پاسخ داد.

مهر نوشت: فیلم‌های زنده یاد جلال مقامی به مدت یک هفته از شبکه نمایش سیما روی آنتن می‌رود.

مستند «برزخی‌ها» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی عارف افشار پس از انجام مراحل فنی آماده نمایش شد.

ایسنا به نقل از رویترز نوشت: جسد «آرون کارتر» خواننده آمریکایی در خانه‌اش پیدا شد.

سید امیر برهان قافله باشی در کتاب بازشناخت مفهوم ایران تلاش می‌کند با ارائه تصویری تئوریک از گذشته باستانی ایران و شناسایی سنت‌ها و روندهای ایرانی در تاریخ قدیم و جدید ایران، درکی از مفهوم ایران به دست دهد.

ایسنا نوشت: نمایشگاهی از ادوات و لباس‌های ساخته شده برای سریال «سلمان فارسی» در محل دائمی نمایشگاه خانه ملت، واقع در راهروی صحن علنی مجلس شورای اسلامی برپا شده است.

چندی پیش نشر نی کتابی در حوزه قرآن‌پژوهی معاصر به قلم محمد علی طباطبایی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منتشر کرد که در آن تاریخ شکل‌گیری یک اندیشه مورد بررسی قرار گرفته است: تاریخ اندیشه تحریف کتاب آسمانی یهودیت و مسیحیت.

مهر به نقل از هالیوود ریپورتر نوشت: مایکل داگلاس با پسرش کامرون در یک فیلم سینمایی بازی می‌کند.

ایران نوشت: صبح پنجشنبه 12 آبان زن و مردی افغانستانی به اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران مراجعه کرده و از ربوده شدن دختر و پسر کوچکشان خبر دادند.

بازتاب زاهپیمایی 13آیان در رسانه های خارجی، تحرکات دیپلماسی ایران و... از تیترهای مطبوعات امروز است.

صداوسیما همواره در حال استفاده از مجریان تازه و غیرحرفه‌ای است که چندان مخاطب ندارند و در عین حال هم مجریان محبوب خود را ممنوع‌التصویر کرده است، در واقع تلویزیون با این کار مشغول خودزنی است.

فیلم سینمایی «شهر خاموش» ساخته جدید احمد بهرامی، در نخستین حضور جهانی در جشنواره شب‌های سیاه تالین رقابت می‌کند.