جمعه 28 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: محسن هاشمی، هنرمند باسابقه تعزیه با انتقاد از نبود تکیه‌ای ثابت در تهران برای اجرای تعزیه می‌گوید: «سال‌ها است داریم فریاد می‌زنیم که تعزیه، هنر جهان اسلام است اما در تهران حتی یک تکیه مناسب برای اجرای آن نداریم.»

بعد از اینکه کایلی جنر به دخترش اجازه استفاده از ناخن مصنوعی را داد، توسط کاربران مورد انتقاد قرار گرفت.

سیما تیرانداز، شقایق فراهانی، ژاله صامتی در نمایش «عاشقانه‌ها» خوش درخشیدند.

برنامه «گنجینه» ی شبکه مستند چهارشنبه 12 مرداد در دومین سالمرگ خسرو سینایی و به یاد این کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، آهنگساز، نوازنده و شاعر ایرانی با پخش مستند «مرثیه گمشده» روی آنتن می رود.

دفتر پژوهش، آموزش و انتشارات اداره‌کل هنرهای نمایشی براساس نیازسنجی انجام شده از سوی امور استان‌ها اجرای طرح بسته جامع «آموزش نمایشنامه‌نویسی» را در دستور کار قرار داده است.

ایسنا نوشت: کمپانی برادران وارنر اعلام کرد فیلم «بَت گرل» را در سالن‌های سینما و سامانه‌های نمایش آنلاین، اکران نخواهد کرد.

بعد از ظهر دوشنبه آتش سوزی در استودیو تاریخی چیه‌چیتا در رم رخ داد که 3 تیم آتش‌نشان موفق به خاموش کردن آن شدند.

مستند پژوهشی، تاریخی مستند پژوهشی، تاریخی «سَرپَتی‌ها» تازه‌ترین ساخته کیوان مهرگان پنجشنبه 13 مرداد 1401همزمان با سالروز صدور فرمان مشروطیت در مدرسه فیلمسازی هیلاج رونمایی می‌شود.

مسئول برگزاری نمایشگاه نقاشی «ماهی سیاه کوچولو» که دربرگیرنده آثاری از کودکان کار و حاشیه‌نشین است، به ارائه توضیحاتی از فرآیند آموزش و گردآوری آثار نقاشی این هنرجویان کوچک و انعکاس دنیای خلاقانه آن‌ها در این آثار پرداخت.

محمدحسین مهدویان، احتمال ساخت فصل دوم «زخم‌کاری» را با یک پست اینستاگرامی قوی‌تر کرد.

تفاوت‌های جدی بین حکمت مشاء و حکمت اشراق وجود دارد. حکمت مشاء، دارای جامعیت است. حکمت اشراق و متعالیه فاقد این جامعیت‌اند!

مستند «آخرین پسر گلجان» به کارگردانی سید رضا حسینی محصول گروه مستند روایت فتح روز پنجشنبه 13 مرداد از شبکه افق سیما به روی آنتن می‌رود.

ایسنا نوشت: سینمای ایرلند به عنوان نخستین کشور، نماینده رسمی خود را برای رقابت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی نود و پنجمین دوره جوایز اسکار معرفی کرد.

سازمان سینمایی پروانه نمایش فیلم سینمایی «شهر خاموش» احمد بهرامی را صادر کرد و این فیلم آماده اکران است.

مهر نوشت: جانت یانگ اولین چهره آسیایی است که به عنوان رئیس آکادمی اسکار انتخاب شد.

ایسنا نوشت: محمدعلی اسلامی ندوشن ضمن توصیفی که از «تعزیه» دارد، در شرحی از خاطرات خود گفته بود: «در زندگیِ یکنواختِ دِه، ماه محرم جنب و جوشی می‌نهاد که بکلی با زمان‌های دیگر متفاوت بود.»