سه‌شنبه 18 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

فرهنگی وب‌گاه خبر آنلاین

رییس ساترا در حکمی حسین زارعی را به‌عنوان سرپرست اداره‌کل صدور مجوز و امور رسانه ساترا، حسن صفرعلی را به‌عنوان سرپرست آموزش و تعاملات بین‌الملل سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت‌و تصویر فراگیر در فضای مجازی و حمید رضا نوابی دبیر نمایشگاه رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران (رصتا) را به‌عنوان مشاور سازمان منصوب کرد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که فرامرز صدیقی چند روزی است به علت مشکلات ریوی و معده در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانی در تهران بستری و تحت درمان قرار گرفته است.

ایسنا نوشت: کمپانی نتفلیکس از سفارش ساخت یک مجموعه سریال انیمیشن بر اساس سریال موفق «چیزهای عجیب» خبر داد.

فیلم کوتاه «فی» سومین ساخته محمد یراقی به پایان مراحل فنی رسید و آماده پخش جهانی است.

فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» جدیدترین ساخته هومن سیدی بعد از درخشش در جشنواره‌های بین‌المللی مختلف، از شنبه، 26 فروردین در سینماهای سراسر کشور اکران خواهد شد.

هفت صبح نوشت: انتشار اثر جدید محسن چاوشی همزمان با قسمت جدید سریال «رهایم کن» گمانه‌زنی‌ها برای افزایش محبوبیت این سریال را افزایش داد.

پیام دهکردی، بازیگر شناخته‌شده تئاتر، سینما و تلویزیون در ویدئویی منتشرشده در فضای مجازی از «نانوایی» به عنوان شغل جدید خود یاد می‌کند.

مستند کوتاه «چوب» به کارگردانی مرتضی پایه‌شناس به بخش نیمه نهایی مسابقه بیست و پنجمین جشنواره فیلم‌های خیلی کوتاه فرانسه (Trs Court festival) راه یافت.

تسنیم نوشت: سحر روز نوزدهم سال چهلم هجری بود که حضرت امیرالمؤمنین امام علی (ع) در محراب مسجد کوفه به دست ناپاک ابن‌ملجم مرادی مورد ضربت قرار گرفته و دو روز بعد به شهادت رسیدند.

شهادت حضرت علی (ع)، رویه و سیره ایشان و مقاطع گوناگون زندگی‌شان از جمله رویدادهای تاریخی و ملی و مذهبی است که همواره مورد توجه نمایشنامه‌نویسان و کارگردانان تئاتر ایران قرار داشته و در این زمینه اقدام به تولید آثاری ماندگار نیز کرده‌اند؛ آثاری چون «مهر و آینه‌ها» ی حمید امجد، «امیر» محمد رحمانیان و «مجلس ضربت خوردن» بهرام بیضایی.

مدیر نظارت بر چاپ و توزیع محصولات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: کانون همچنان جایگاه خود را در میان خانواده‌های ایرانی حفظ کرده و در کنار خدماتی که در همه سال‌های گذشته داشته، اقدام به تولید و ارائه محصولات جدیدی نیز کرده است.

غلامحسین امیرخانی، با اشاره به نام محمدجواد شکوهی‌فر به عنوان خوشنویس خوب نسل هفتم می‌گوید کسی نتوانسته یک جایگزین برای استاد جلیل شهناز و یا استاد محمدرضا شجریان معرفی کند اما خوشنویسی هنری است که در هر دهه جایگزین‌های توانمند برای نسل‌های پیشین دارد.

آنچه غالبا در مورد امیرمومنان (ع) بیان می‌شود در چارچوب زندگی سیاسی اجتماعی حضرت است، به‌ویژه مسائل و مشکلاتی که ایشان در دوران خلافت با آنها مواجه بودند.

حجت الاسلام جواد محدثی در کتاب «سینای نیاز؛ شرح دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان» به توضیح و تفسیر این ادعیه مخصوص ماه مهمانی خداوند متعال پرداخته است.

نوآم چامسکی، زبان‌شناس و متفکر سرشناس آمریکایی گفت: عدم آشنایی با نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و ناشران ایرانی خسرانی برایم است.

«برادران لیلا» و حواشی‌اش حالا حالاها جا دارد برای فکر کردن. صاحب این قلم تا به امروز سه یادداشت در این باره نوشته است و به هیچ کس هم قول نمی‌دهد که این یادداشت آخری‌اش باشد.