خیران 550 میلیون تومان به بیمارستان دیلم کمک کردند

گناوه - ایرنا - مدیرعامل انجمن خیریه بیمارستان بقیه الاعظم (عج) دیلم استان بوشهر گفت: خیران این شهرستان در فروردین ماه امسال، 550 میلیون تومان در قالب نقدی و غیرنقدی به این بیمارستان کمک کردند.
عبدالحسین ناصری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به شیوع بیماری کووید 19 و افزایش بیماران بستری در بیمارستان دیلم و محدود بودن برخی تجهیزات و ظرفیتهای این بیمارستان در مبارزه با این ویروس، فراخوانی مبنی بر کمک خیران به منظور تهیه تجهیزات موردنیاز بویژه برای راهاندازی بخشهای ویژه، اتاقهای سی سی یو، آی سی یو و ان آی سی یو منتشر شد که خیران مشارکت خوبی در این زمینه داشتند.
وی گفت: بر اساس نشست و برنامهریزی صورت گرفته با مدیر بیمارستان، اولویتهای درمانی و پشتیبانی برای ارایه خدمات به بیماران انجام شد و در کنار کمکهای تجهیزاتی اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، اقلام موردنیاز با کمک خیران خریداری شد.
ناصری اضافه کرد: باتوجه به اینکه بخش آزمایشگاهی بیمارستان به شدت نیاز به یک هود آزمایشگاهی داشت، در اولین گام با کمک خیران خریداری شد تا ایمنی و امنیت این بخش در راستای تکمیل خدمات در شهرستان ارتقا یابد.
مدیرعامل انجمن خیریه بیمارستان دیلم گفت: کولرهای اسپلیت 60 هزار، 24هزار، 12هزار و 30 هزار، یخچال و آبسردکن، منبع تامین آب و دستگاه فشار سنج از دیگر کمکهای اهدایی خیران به این انجمن برای کمک به بیمارستان شهرستان است.
وی افزود: سه خیر شهرستان نیز در یک اقدام مشترک خرید هشت پالس اکسی متر دستگاه اندازهگیری میزان اکسیژن خون را تقبل و پرداخت کردند.
ناصری بیان کرد: باتوجه به شرایط بحرانی بیمارستان و کمبود اکسیژن، 10 کپسول 40 لیتری توسط خیران خریداری شد تا با کمبودی در این بخش مواجه نشویم.
وی، ضمن تقدیر و تشکر ویژه از خیران نیکوکار دیلمی که همواره پشتیبان بخش سلامت بودهاند، گفت: حرکت بزرگ خداپسندانه و خیرخواهانه به بیمارستان همچنان ادامه دارد و در روزهای آینده خیران دیگری در این عرصه مشارکت و همیاری خواهند کرد.
شهرستان دیلم با 35 هزارنفر جمعیت در شمال استان بوشهر قرار دارد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*