دارندگان خودروهای فرسوده چگونه میتوانند در طرح ایران خودرو شرکت کنند؟
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شرکت ایران خودرو ثبت سه محصول خود را آغاز کرده است، این محصولات شامل تارا، سورن پلاس و دنا پلاس تحت قالب طرح پیش فروش و فروش فوق العاده به فروش میرسد. در این طرح موعد تحویل محصولات ایران خودرو از فروردین 1404 به بعد تعیین شده است. زمان ثبت نام ایران خودرو آذر 1403 متقاضیان ثبت نام بدون قرعه کشی ایران خودرو میتوانند با واریز 300 میلیون تومان...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شرکت ایران خودرو ثبت سه محصول خود را آغاز کرده است، این محصولات شامل تارا، سورن پلاس و دنا پلاس تحت قالب طرح پیش فروش و فروش فوق العاده به فروش میرسد. در این طرح موعد تحویل محصولات ایران خودرو از فروردین 1404 به بعد تعیین شده است.
زمان ثبت نام ایران خودرو آذر 1403 متقاضیان ثبت نام بدون قرعه کشی ایران خودرو میتوانند با واریز 300 میلیون تومان نسبت به خرید این سه خودرو اقدام کنند، مابقی مبلغ نیز طبق قیمت روز کارخانه محاسبه و از متقاضیان اخذ خواهد شد.
ثبت نام خودروهای فرسوده ایران خودرو متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده (غیر تاکسی)، مشمول هیچیک از شرایط دیگر متقاضیان نبوده و فقط باید قبل از ثبت درخواست به سایت ستاد نوسازی خودروهای فرسوده به آدرس WWW.NNHK.IR مراجعه و نسبت به ثبت اطلاعات شخصی و اطلاعات خودروی فرسوده خود اقدام کنند. بدیهی است در صورت عدم مالکیت خودروی فرسوده، ثبت نام و نداشتن شرایط طرح فرسوده، فقط با سهمیه متقاضیان عادی و در مهلت تعیین شده، امکان ثبت سفارش خرید وجود خواهد داشت.
جمعآوری خودروهای فرسوده علاوه بر منافع اقتصادی، از لحاظ زیستمحیطی و اجتماعی نیز مزایایی دارد. به عنوان مثال کاهش آلودگی هوا، کاهش مصرف سوخت، کاهش هزینههای سوخت، اشتغالزایی، تقویت بازار خودروهای نو و کاهش هزینههای درمان و سلامت از جمله مزایای این اتفاق است. خودروهای فرسوده معمولاً دارای موتورهای قدیمی و غیربهینه هستند که میزان انتشار گازهای آلاینده مانند مونوکسید کربن (CO)، دیاکسید کربن (CO) و اکسیدهای نیتروژن (NOx) را افزایش میدهند. با حذف این خودروها و جایگزینی آنها با خودروهای نوین، آلودگی هوا به شدت کاهش مییابد.
همچنین خودروهای فرسوده بازدهی سوخت کمتری دارند. جایگزینی این خودروها با مدلهای جدیدتر که از تکنولوژیهای پیشرفته استفاده میکنند، باعث کاهش مصرف سوختهای فسیلی و در نتیجه کاهش انتشار گازهای گلخانهای میشود. بازیافت قطعات خودروهای فرسوده، ایجاد مشاغل در بخش بازیافت، تعمیر و تولید خودروهای جدید را به دنبال دارد. بخشهای مرتبط با تولید قطعات و فرآیندهای اسقاط نیز فرصتهای شغلی ایجاد میکنند.
علاوه بر این، با جمعآوری خودروهای فرسوده، تقاضا برای خودروهای جدید افزایش مییابد که به رونق تولید داخلی خودرو منجر میشود. همچنین با توجه به اینکه آلودگی هوا یکی از عوامل اصلی بیماریهای تنفسی و قلبی است، با کاهش آلودگی هوا، هزینههای درمانی و سلامت عمومی کاهش مییابد.