شنبه 25 اسفند 1403

دارندگان کارت بانکی حتماً بخوانند؛ سقف کارت‌به‌کارت چه تغییری کرد؟

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
دارندگان کارت بانکی حتماً بخوانند؛ سقف کارت‌به‌کارت چه تغییری کرد؟

بانک مرکزی سقف برداشت از خودپرداز‌ها را از 2 میلیون ریال به 3 میلیون ریال و سقف صدور کارت هدیه را از 20 میلیون ریال به 50 میلیون ریال افزایش داده، اما با وجود افزایش سقف برداشت نقدی از خودپردازها، سقف انتقال وجه از طریق کارت‌به‌کارت تغییری نکرده و همان 10 میلیون تومان در روز است.

با نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال و فرارسیدن عید نوروز، تقاضا برای دریافت وجه نقد از خودپرداز‌ها و صدور آنی کارت هدیه افزایش می‌یابد.

به گزارش شرق، بسیاری از شهروندان برای خرید‌های شب عید و هدایا نیازمند دسترسی سریع‌تر به پول نقد یا کارت‌های هدیه هستند. با توجه به این موضوع، بانک مرکزی تصمیم گرفت سقف برداشت از خودپرداز‌ها و سقف صدور کارت هدیه را افزایش دهد. اما این تغییرات باعث ایجاد یک پرسش برای بسیاری از مردم شده است که آیا سقف انجام کارت به کارت و انتقال وجه نیز افزایش یافته است یا خیر؟

سقف صدور کارت هدیه چقدر است؟

بر اساس مصوبه جدید هیأت عامل بانک مرکزی، سقف صدور کارت هدیه بانکی از 20 میلیون ریال به 50 میلیون ریال (5 میلیون تومان) افزایش یافت. این تصمیم در پی درخواست‌های شبکه بانکی و به منظور تسهیل مبادلات مالی در ایام پایانی سال اتخاذ شده است. طبق اصلاحیه جدید، حداقل مبلغ کارت هدیه یک میلیون ریال (100 هزار تومان) و حداکثر مبلغ آن 50 میلیون ریال (5 میلیون تومان) تعیین شده است. بانک‌ها موظف شده‌اند که این تغییرات را به سرعت اجرایی کنند.

از خودپرداز‌ها چقدر وجه نقد می‌توان دریافت کرد؟

بانک مرکزی همچنین سقف برداشت وجه نقد از خودپرداز‌ها را به طور موقت افزایش داده است. طبق بخشنامه جدید، از 25 اسفند 1403 تا 20 فروردین 1404، سقف برداشت روزانه از خودپرداز‌ها از 2 میلیون ریال (200 هزار تومان) به 3 میلیون ریال (300 هزار تومان) افزایش خواهد یافت. این اقدام به منظور تأمین نیاز‌های نقدی مردم در تعطیلات نوروزی و جلوگیری از ازدحام در بانک‌ها صورت گرفته است.

سقف انجام کارت به کارت در خودپرداز‌ها چقدر شد؟

با وجود افزایش سقف برداشت نقدی از خودپردازها، سقف انتقال وجه از طریق کارت به کارت تغییری نکرده است. همچنان حداکثر مبلغ مجاز برای انتقال وجه از طریق کارت به کارت 10 میلیون تومان در روز باقی مانده است. بنابراین، اگرچه برداشت وجه نقد افزایش یافته، اما سقف تراکنش‌های غیرنقدی همان مقدار قبلی است.

بانک مرکزی از شبکه بانکی خواسته است که اقدامات لازم را برای اجرای این تغییرات در سیستم‌های خودپرداز و خدمات کارت‌های بانکی انجام دهند تا مردم بتوانند در ایام نوروز بدون مشکل از این خدمات بهره‌مند شوند.

از میان اخبار

خریداران بیت‌کوین به دو دلیل باید دست نگه دارند!

ایردراپ موناد؛ دری به دنیای توکن‌های رایگان و فناوری بلاکچین

توکن سوزی چیست و چه تاثیری بر قیمت ارزهای دیجیتال دارد؟

کیف پول ارز دیجیتال یا والت کریپتو چیست؟