سه‌شنبه 21 اسفند 1403

دانشجویان پیشگام دفاع از اسلام و نظام اسلامی هستند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دانشجویان پیشگام دفاع از اسلام و نظام اسلامی هستند

تهران - ایرنا - دانشگاهیان دانشگاه علم و صنعت ایران شناسایی پیکر دلاور بسیجی، دانشجوی افتخار آفرین و سرباز سرافراز میدان دفاع مقدس "حسین شکرائیان" را به خانواده آن شهید تبریک گفتند و تاکید کردند: دانشجویان این دانشگاه درعرصه افتخارات علمی و انقلابی، پیشگام دفاع از اسلام و نظام اسلامی هستند.

به گزارش روز دوشنبه گروه آموزش ایرنا از وزارت علوم، پس از شناسایی پیکر خاکسپاری شده شهیدجاویدالاثر "حسین شکرائیان" از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران در مزار شهدای گمنام دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاهیان دانشگاه علم و صنعت ایران در پیامی خطاب به خانواده آن شهید شناسایی پیکر پاک و نورانی دلاور بسیجی، جوانمرد افتخار آفرین، سرباز سرافراز میدان دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایرانرا تبریک گفتند.

در این پیام آمده است: شهدای این نظام مقدس، مشعل داران فروزان مبارزه با کفر، شرک، نفاق آخرالزمانی و در رأس آنها صهیونیسم «عبری، غربی و عربی» و سربازان امام زمان (عج) و نایبان برحقش امامین انقلاب اسلامی و ولایت فقیه هستند.

در این پیام تاکید شده است: دانشگاه علم و صنعت ایران مفتخر است که هم در عرصه افتخارات علمی و هم در عرصه افتخارات انقلابی، پیشگام دفاع از اسلام و نظام اسلامی بوده و هست و مفتخر به نام فیضیه دانشگاه‌ها است.

دانشگاهیان علم و صنعت در این پیام خاطرنشان کردند: فرزند عزیز شما شهید حسین شکرائیان، نظیر سایر شهدا، جانبازان و ایثارگران این دانشگاه مشعل‌های همیشه فروزانی هستند که آینده تابناک دانشگاه ما را تضمین می کنند. دانشگاهیان علم و صنعت ایران خود را متعهد به ادامه راه آن آزادگان و مؤمنان به حق می‌دانند.

در ادامه این پیام دانشگاهیان علم و صنعت ایران یادآور شدند: در مقابل مادران و پدران این عزیزان سر تعظیم فرود آورده، بر دستان مبارکشان بوسه زده و برای آنها از خداوند متعال درجات متعالی تر و محشور شدن با اولیاء معصوم را آرزو می‌کنیم.

این پیام به امضای منصور انبیاء رییس دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی‌نژاد نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران رسیده است.

شهید حسین شکرائیان متولد 1337 در همدان و در دوران دفاع مقدس دانشجوی رشته مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت بود که در دوران دفاع مقدس از لشکر 32 انصارلله الحسین همدان عازم جبهه شد و پس از چندی در تاریخ 25 مهر 1361 در عملیات مسلم بن عقیل (ع) در سومار به فیض شهادت نائل آمد.

این شهید والامقام در تاریخ 25 مهر 1361 در عملیات مسلم بن عقیل (ع) در سومار به فیض شهادت نائل آمد و پس از شهادت مفقود الجسد بود و با همان گمنامی در سال 1386 در دانشگاه صنعتی اصفهان دفن شد.

بعد از ارسال نمونه خون پدر و مادر این شهید از طریق آزمایشات دی ان ای مشخص شد که او حسین شکرائیان عضو سپاه انصارالحسین بوده است و در 25 آبان 1361 در منطقه عملیاتی غرب کشور به شهادت رسیده است.

خبر پیدا شدن پیکر شهید جاویدالاثر حسین شکرائیان روز چهارشنبه پنجم آبان 1400 پس از گذشت 39 سال دوری از خانواده به پدر و مادرش توسط محمدرضا گرایی قهرمان کشتی جهان در برنامه زنده تشرف شبکه یک سیما داده شد.

*س_برچسب‌ها_س*
دانشجویان پیشگام دفاع از اسلام و نظام اسلامی هستند 2