دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
تهران - ایرنا - دکتر سجاد جعفری عضو هیاتعلمی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر امسال به عنوان سرآمد علمی کشور انتخاب شد.
تهران - ایرنا - معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: همه تلاش دانشگاه این است که با نگاه علمی و حرفه ای، نیازهای صنعت را به صورت بنیادی دنبال کند و با کمک و مشارکت بخش خصوصی و جذب سرمایه، محصولات مورد نیاز صنعت را طراحی، تولید و تحویل دهد.
تهران - ایرنا - پژوهشگاه مواد و انرژی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهمنامه سهجانبه با هدف همکاری در زمینه ایجاد یک مرکز ملی توسعه فناوری باتریهای لیتیومی امضا کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و صنعت سیمان سپاهان، تفاهم نامه همکاری در راستای تولید محصولات دانش محور، منعقد کردند. این تفاهم نامه در راستای بکارگیری دانش محققان دانشگاه برای رفع نیاز صنعت سیمان سپاهان، خصوصا ساخت قطعات مورد نیاز، منعقد شده است. از آنجایی که دانشگاه صنعتی امیرکبیر تجربههای پژوهشی - صنعتی و منابع انسانی متخصص بسیاری در حوزههای فنی مهندسی...
یکی از خبرهای داغ این روزها اینترنت ماهوارهای استارلینک است. فناوریهای موجود در این پروژه بزرگ که هزاران ماهواره در فضا دارد و قرار است هزاران ماهواره دیگر به فضا بفرستد، در لبه تکنولوژی قرار دارند و بسیاری از آنها اختراعاتی تازه هستند.
تصویری متفاوت از دختران دانشجوی دانشگاه شریف بین کاربران فضای مجازی دست به دست میشود.
در سالهای اخیر کمتر پروژه بزرگی در دنیای علم و فناوری وجود داشته است که نخبگان ایرانی بخشی از پروژه هایش نباشند.
کمتر اتفاق علمی بزرگی در دنیاست که رخ دهد اما یک نخبه ایرانی در مهاجرت بخشی از این پروژه های بزرگ علمی نباشد. از پروسه ساخت واکسن کرونا تا پروژه ساخت اینترنت ماهواره ای استارلینک.
کمتر اتفاق علمی بزرگی در دنیاست که رخ دهد اما یک نخبه ایرانی در مهاجرت بخشی از این پروژه های بزرگ علمی نباشد. از پروسه ساخت واکسن کرونا تا پروژه ساخت اینترنت ماهواره ای استارلینک
اقتصادنیوز: علیرضا ماهان فر و کریم کاشی آرانی، دو نخبه ایرانی است که نامشان در پروژه ساخت استارلینگ چشم را مینوازد.
سید حسن هاشمی رئیس نظام رایانه ای کشور در توئیتی نوشته است:«حتی در پروژه استارلینک هم نام نخبگان ایرانی به چشم می خورد. یکی فارغ التحصیل دانشگاه خواجه نصیر و دیگری فارغ التحصیل دانشگاه امیرکبیر. به این نخبگان افتخار می کنیم اما خدا نبخشد کسانی را که انگیزه مهاجرت نخبه را تقویت و امید به بازگشتش به وطن را ناامید می کنند.»
کمتر اتفاق علمی بزرگی در دنیاست که رخ دهد اما یک نخبه ایرانی در مهاجرت بخشی از این پروژه های بزرگ علمی نباشد. از پروسه ساخت واکسن کرونا تا پروژه ساخت اینترنت ماهواره ای استارلینک