دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
هرچند شرکت های دانش بنیان محصولاتی ناب و بازارپسند تولید و روانه بازار می کنند اما رمز شکوفایی و دوام آن ها در سایه نوآوری است، اگر نوآوری در محصول نباشد کمتر کسی از آن ها استفاده می کند و به شکست مواجه و بعد از گذشت مدت زمانی به نابودی کشیده می شوند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در هفتهای که گذشت، خبرهای آموزش و فناوری در دانشگاهها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آنها حائز اهمیت بود. گزیدهای از مهمترین اخبار آموزش و فناوری را مرور میکنیم. حضور دانشگاه پیامنور برای اولین بار در رتبهبندی جهانی تایمز ابراهیمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور حضور در نظام رتبهبندی تایمز THE...
مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم گفت: دانشگاههای تهران و شریف در صدر انعقاد قرارداد پژوهشی قرار دارند و از لحاظ مبلغ بیشترین مبلغ قرارداد پژوهشی مربوط به دانشگاه شریف است.
مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم گفت: دانشگاههای تهران و شریف در صدر انعقاد قرارداد پژوهشی قرار دارند و از لحاظ مبلغ بیشترین مبلغ قرارداد پژوهشی مربوط به دانشگاه شریف است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر: نخستین فستاک «ایدههای فناورانه حوزه زیبایی، پوست و مو» با هدف حمایت از ایدههای فناروانه و توسعه محصولات بومی حوزه زیبایی، به همت پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر و «شتابدهنده فست» دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد توسعه فناوری نانو و جمعی از فعالین حوزه سرمایهگذاری...
از جمله اقدامات دانشگاه شریف جلسه با دو مقام ارشد امنیتی با حضور اکثریت اعضای شورای دانشگاه در دانشگاه و بیان اتفاقات و شرح جزئیات وقایع که منجر به قبول کوتاهی و عذرخواهی ایشان شد.
دانشگاه صنعی شریف در اطلاعیه ای اعلام کرد کلاس های درس این دانشگاه از هفته آینده و هفته بعد به طور کلی حضوری می شود.
مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا با همکاری ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری رویداد فناورانه خودروهای آینده2 را با مشارکت شرکت های دانش بنیان در راستای توانمند سازی صنعت خودرو در چهار زمینه خودروهای برقی و هیبریدی، زیرساخت، روش های تست و آزمون و متصل برگزار کرد.
تهران - ایرنا - محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آزمایشگاه ریزفناوری ساخت پزشکی دانشکده برق، موفق شدند سنسور تست pH مجهز به فناوری میکروالکترومکانیک را برای آنالیز آب آشامیدنی طراحی کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی زارع دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر و از همکاران اجرای طرح «سنسور تست pH مجهز به فناوری میکروالکترومکانیک جهت آنالیز آب آشامیدنی» گفت: این طرح با هدف تست pH آب سدها در عمقهای متفاوت بوده است. وی با بیان اینکه برای انجام این تست نیاز به واردات مولتی پارامتری است که این هزینه کشور را دوچندان میکند، افزود: از این رو اقدام به اجرای این...