پنج‌شنبه 8 آذر 1403

دانشگاه علمی کاربردی به دنبال اشتغال‌آفرینی مبتنی بر منابع بومی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دانشگاه علمی کاربردی به دنبال اشتغال‌آفرینی مبتنی بر منابع بومی است

سمنان - ایرنا - مدیر کل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: این دانشگاه نوآوری در اشتغالزایی را با تمرکز بر منابع بومی دنبال می‌کند.

محمدحسین موسی‌زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در حاشیه آیین افتتاح مرکز نوآوری پالنده صاف سمنان گفت: توجه به ظرفیت‌های بومی، توسعه ملی و اشتغال را به دنبال خواهد داشت و دانشگاه علمی کاربردی در اشتغال و نوآوری با تاکید بر منابع بومی پیشتاز است.

وی یادآور شد: از مهم ترین اهداف مراکز نوآوری این دانشگاه توسعه ثروت بومی با توجه به ظرفیت‌های منطقه است. وی بیان کرد: رویدادهای شتابی که دانشگاه علمی کاربردی به صورت تخصصی به آن می پردازد با توجه به ظرفیت های منطقه و بر اساس دانش موجود است.

موسی زاده افزود: استان سمنان دارای ظرفیت معادن، کارخانه ها و دانش گچ است و سرمایه گذران اصلی این صنعت در استان سمنان هستند و تاسیس مرکز نوآوری علمی کاربردی پالنده صاف با تاکید بر صنعت گچ می تواند آینده اقتصادی بهتری را رقم بزند.

وی ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی دانش را از جنبه سخت افزاری و نرم افزاری بررسی می کند و اگر منطقه ای مانند سمنان دارای ظرفیت سخت افزاری مانند کارخانجات تولید گچ باشد، به خلق بازار و محصول جدید نیز از جنبه نرم افزاری تاکید می شود.

موسی زاده اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی کشور دارای 152 مرکز نوآوری تخصصی است و ظرفیت ایجاد این مراکز تا 300 واحد وجود دارد.

مدیر کل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: این دانشگاه در نمایشگاه نوآوری در هفته پژوهش به عنوان غرفه برتر معرفی شد و نزدیک به 16 قرارداد بالغ بر 200 میلیارد ریال در این زمینه منعقد شد که امید است به مرحله عملیاتی منجر شود.

مرکز نوآوری پالنده صاف سمنان با تاکید بر بهره وری و نوآوری در صنعت گچ امروز با حضور موسی زاده در دانشگاه علمی کاربردی سمنان افتتاح شد.

استان سمنان حدود 40 کارخانه گچ دارد و 80 درصد گچ کشور در این استان ذخیره شده است.

*س_برچسب‌ها_س*