دوشنبه 26 خرداد 1404

دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری امتحانات مجازی شدند

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری امتحانات مجازی شدند

معاون آموزشی وزارت علوم با ارسال بخشنامه ای به دانشگاه ها تاکید کرد؛ دانشگاه‌هایی که با توجه به شرایط خود برگزاری امتحانات، دفاعیه‌ها، مصاحبه‌های دکتری و... را به‌صورت مجازی برنامه‌ریزی نموده‌اند ضروری است ضمن تمهید شرایط این فعالیت‌ها را صرفاً در بستر سامانه‌های مجازی دانشگاه اجرا کنند.

به گزارش مشرق، دکتر ابوالفضل واحدی در بخشنامه‌ای خطاب به معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور اعلام کرد: ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت تعدادی از استادان و سرمایه‌های علمی ارزشمند کشور، فرماندهان رشید و والامقام نظامی و شماری از هم‌وطنان عزیز و گرانقدرمان به استحضار می‌رساند پیرو اطلاعیه مشترک وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص نحوه فعالیت‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در شرایط موجود مقتضی است معاونان آموزشی مطابق با اطلاعیه مذکور تدابیر و برنامه‌ریزی‌های لازم را با هماهنگی ارکان دانشگاه اتخاذ اجرایی نمایند.

همچنین دانشگاه‌هایی که با توجه به شرایط خود برگزاری امتحانات، دفاعیه‌ها، مصاحبه‌های دکتری و... را به‌صورت مجازی برنامه‌ریزی نموده‌اند ضروری است ضمن تمهید شرایط این فعالیت‌ها را صرفاً در بستر سامانه‌های مجازی دانشگاه اجرا کنند.