داوود رشیدی
داوود رشیدی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما؛ فیلمهای سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن «فضل الله بر دار»، «مدرسه پیرمردها»، «سرزمین بادها»، «سر پر از عسل»، «رالف خرابکار»، «شرط اول»، «شیوع»، «اون بالا می بینمت»، «پال هیزم شکن و بیب»، «الا و دوستان»، «فاتح کاداران»، «کریمر علیه کریمر»، «پرنده اسکاتلندی»، «فرزندان»، «غرور جنگجو»، «فانوس دریایی نهنگ ها»، «دامی...
«کریمر علیه کریمر»، «مدرسه پیرمردها» و مجموعه «دزد پری» برخی از فیلمهای ایرانی و خارجی تلویزیونی در روزهای تعطیلات پایان هفته است.
«اون بالا می بینمت»، «فاتح کاداران» و «زیر صفر» سه فیلم جدیدی هستند که در نیمه مرداد ماه در تعطیلات آخر هفته از شبکه های سیما پخش می شوند.
محمدجواد حق شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، در آخرین جلسه علنی دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران، گزارش خلاصه عملکرد این کمیسیون در دوره پنجم را ارائه کرد.
سریال نوستالژیک «عطر گل یاس» به کارگردانی بهمن زرین پور، از جمعه 8 مرداد روی آنتن آیفیلم میرود.
هرچند بر اساس آمارها وضعیت تهران از نظر همه گیری کرونا همچنان قرمز است ولی تعدادی از گروههای نمایشی تصمیم گرفتند با اتمام تعطیلات شش روزه تهران و البرز بار دیگر روی صحنه بروند.
اوایل دهه 50 وقتی داود رشیدی متوجه شد رضا بابک، مرضیه برومند، بهرام شاه محمدلو، سوسن فرخنیا و علیرضا هدایی بر اثر بعضی اختلافنظرها کانون پرورش فکری را ترک کردهاند، فکر کرد که این بچههای جوان نباید بیکار بمانند. بنابراین آنان را زیر بال و پر خودش گرفت.
معمولا آثاری ماندگار شده است که یادآور خاطره هایی است که مردم با فرهنگ های مشترک را زنده می کند و همواره مردم آماده اند خاطرات خود را بشنوند، چه خاطرات شخصی و چه خاطرات جمعی و فرهنگی را.
رسول نجفیان می گوید: علی حاتمی آرزو داشت داستان های مختلفی را بسازد. هیچ وقت فرصت نشد با هم همکاری کنیم چندبار قرار بود با داوود رشیدی و علی حاتمی همکاری کنیم اما بیماری او شروع شد و فرصت این همکاری پیش نیامد.
نمایش «بازیهای کشتار همگانی» به کارگردانی بهروز سروعلیشاهی از اول تیرماه در سالن صنوبر پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه میرود.
امید زندگانی که سال 1398 در گفتوگویی گفته بود «هنرمندی کاملا بیکار» است میگوید هر بار موجی میآید وضع زندگی هنرمندان را دگرگون میکند در حالی که عدهای سوار بر قایقکهایشان، همواره در صف نخستند. او ادامه میدهد قصد ندارد کلمه «مافیا» را به کار ببرد اما این مفهوم در چنین وضعیتی مستتر است.
«شاید سالها بعد اگر عمری بود، هنگام مرور پوپولیسم فرهنگی این دوران، و بررسی افکار لمپن انتلکتوئلهایی که هیچ شناخت عینی و دقیقی از سینما نداشتند و سوار بر خوش باوری عدهای از سینما دوستان، معتقد بودند فرق کمال دانش با استنلی کوبریک صرفا در امکانات اوست، نگاهی انداختیم و دریافتیم چه بودیم، چه هستیم و چه میتوانستیم باشیم»