یک‌شنبه 30 دی 1403

داوود رشیدی

داوود رشیدی

خبرگزاری ایسنا

رسول نجفیان می گوید: علی حاتمی آرزو داشت داستان های مختلفی را بسازد. هیچ وقت فرصت نشد با هم همکاری کنیم چندبار قرار بود با داوود رشیدی و علی حاتمی همکاری کنیم اما بیماری او شروع شد و فرصت این همکاری پیش نیامد.

خبرگزاری ایسنا

نمایش «بازی‌های کشتار همگانی» به کارگردانی بهروز سروعلیشاهی از اول تیرماه در سالن صنوبر پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌رود.

وب‌گاه خبر آنلاین

امید زندگانی که سال 1398 در گفت‌وگویی گفته بود «هنرمندی کاملا بیکار» است می‌گوید هر بار موجی می‌آید وضع زندگی هنرمندان را دگرگون می‌کند در حالی که عده‌ای سوار بر قایقک‌هایشان، همواره در صف نخستند. او ادامه می‌دهد قصد ندارد کلمه «مافیا» را به کار ببرد اما این مفهوم در چنین وضعیتی مستتر است.

خبرگزاری ایسنا

«شاید سال‌ها بعد اگر عمری بود، هنگام مرور پوپولیسم فرهنگی این دوران، و بررسی افکار لمپن انتلکتوئل‌هایی که هیچ شناخت عینی و دقیقی از سینما نداشتند و سوار بر خوش باوری عده‌ای از سینما دوستان، معتقد بودند فرق کمال دانش با استنلی کوبریک صرفا در امکانات اوست، نگاهی انداختیم و دریافتیم چه بودیم، چه هستیم و چه می‌توانستیم باشیم»

وب‌گاه عصر ایران

وب‌گاه عصر ایران

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - اکبر زنجان‌پور بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون که سابقه دوستی و همکاری بیش از پنج دهه با زنده‌نام پرویز پورحسینی را داشت گفت: وی از آن دست بازیگرانی بود که بیشترین اشراف را بر نکات علمی هنر بازیگری در میان هنرمندان هم‌نسلش داشت و در ساده‌ترین تعبیر بازیگری کاربلد بود.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و از دوستان دانشکده و همکاران زنده‌نام پرویز پورحسینی با بیان اینکه هنر بازیگری بر شانه‌های پورحسینی و نسل او ایستاد و ارتقا یافت، گفت: این هنرمند و هم نسلان او استاندارد جدیدی برای هنر بازیگری در کشور معرفی کردند.

وب‌گاه عصر ایران

در دهه شصت وسعت نظر در سینمای ایران وجود داشت یا حداقل بر حقد و حسد ورزی، بر مریدپروری چیره شده بودیم یا آن را مهار کرده بودیم. کم نبودند آدم کوتوله‌ها!... اما سینماگران و فیلمسازان و هنرمندان شکوفا شدند.

خبرگزاری ایسنا

زنده‌یاد اکبر عالمی می‌گفت: مهمترین مانع تحقق سینمای ملی تنگ‌نظری است و اینکه درخت کوتوله باغ، به سرو حسادت می‌کند، عدم شناخت دنیای امروز که باید با حروف درشت بنویسیم: زمانه عوض شده!... چشم‌ها را باید شست، جور دیگر باید دید!... به خانه‌تکانی ذهنی فکر کنیم. یاد بگیریم که انتقادپذیر باشیم. مخالفت به معنای دشمنی نیست. من می‌توانم با یک یا چند نظر شما، مخالف باشم و تا پایان عمرم برای بلندنظری...

خبرگزاری ایرنا

ایرنا - تهران - 22 سردیس جدید در جریان دومین سمپوزیوم مجسمه سازی مفاخر معاصر ایران در محوطه خانه هنرمندان ایران به همت سازمان زیباسازی شهرداری تهران نصب و رونمایی شد. این سردیس‌ها از جنس فایبر گلاس و برگرفته از چهره‌های هنرمندانی چون عباس کیارستمی، علی حاتمی، علی نصیریان، داوود رشیدی، پرویزفنی زاده، جمیله شیخی، پرویز تناولی، مجید انتظامی محمد کریم پیرنیا، محمد علی کشاورز، جواد حمیدی،...

خبرگزاری ایسنا

ساخت مجسمه و سردیس های باکیفیت از مشاهیر و قهرمانان ملی می‌تواند راهی فرهنگی برای معرفی بزرگان یک کشور به نسل‌های آینده تلقی شود؛ فرصتی که اگر درست از آن استفاده نشود، به همان اندازه مخرب است و اثر عکس خواهد گذاشت.

خبرگزاری ایسنا

هوشنگ مرادی کرمانی درباره تبدیل خانه‌اش به «قصه‌خانه» می‌گوید: چکیده نویسندگی من در این خانه است و «قصه‌های مجید» که معروف‌ترین‌شان است در این خانه نوشته شده؛ مجید در این‌جا به دنیا آمد و بزرگ شد.

خبرگزاری ایسنا

در روزهایی که به سبب افزایش شیوع ویروس کرونا در کشور و با بحرانی شدن وضعیت تهران، بسیاری از مراکز فرهنگی و هنری تعطیل هستند، برخی از گالری‌ها همچنان با برگزاری نمایشگاه‌های هنری به فعالیتشان ادامه می‌دهند و البته برخی هم ترجیح داده اند که در شرایط فعلی، تعطیل بمانند.