دبیرکل حزب الله: پیروزی بر اسرائیل یوم الله است
اقتصادنیوز: سید حسن نصرالله ضمن قدردانی و تشکر از جمهوری اسلامی ایران گفت که تهران هرگز از هیچ کوششی در حمایت از مقاومت فروگذار نکرد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، نصرالله در سخنانی به مناسبت سالروز آزادسازی لبنان از چنگ رژیم صهیونیستی و روز مقاومت، از تمام کسانی که جان خود را در این راه در طبق اخلاص گذاشتند، از جانبازان به خاطر اقداماتی که انجام دادند و از اسرایی که سالها در زندانهای اشغالگران به سر بردند، از تمام سربازان و زندانیان مجروحی که رنج حبس در زندانهای اشغالگران صهیونیست را طاقت آوردند؛ قدردانی کرد. وی گفت ما قدردان اقدامات ارتش لبنان بهویژه در سالهای اخیر و در دهه 90 میلادی به خاطر همسویی با مقاومت و همچنین ارتش سوریه و گروههای مقاومت فلسطین هستیم.
نصرالله همچنین از رسانههایی چون "المنار"و رادیو نور نیز قدردانی و تشکر کرد. دبیر کل حزب الله در بخش دیگری از اظهاراتش ضمن قدردانی و تشکر از جمهوری اسلامی ایران گفت که تهران هرگز از هیچ کوششی در حمایت از مقاومت فروگذار نکرد. وی همچنین ادامه داد: شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی نقشی مهم داشت.
نصرالله در بخش دیگری از سخنانش افزود: باید در سالروز آزادسازی جنوب لبنان از اشغال اسرائیل، از درد و رنج لبنانیها از سال 1982 به دست اشغالگران صهیونیست و از آن بمبارانها، وحشتافکنیها، کوچهای اجباری و آوارگیها که در روستاها و مناطق مختلف لبنان اتفاق افتاد، یاد کنیم.
وی ادامه داد: نسل جدید باید از آن پستی و خواری و ذلت در پست های ایست و بازرسی در جنوب لبنان آگاه شوند و بدانند که برادارن و پدرانشان چه درد و رنج هایی در زندانها و نقض حقوق بشری را تحمل کردند.
همچنین بخوانید