چهارشنبه 5 شهریور 1404

درخشش سوارکاران ایرانی در المپیک ویژه امارات / ایران صاحب چند مدال شد؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
درخشش سوارکاران ایرانی در المپیک ویژه امارات / ایران صاحب چند مدال شد؟

اقتصادنیوز: سوارکاران تیم ملی المپیک ویژه ایران در رقابت‌های امارات موفق به کسب 9 مدال شدند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سه سوارکار تیم ملی المپیک ویژه ایران در رقابت‌های منطقه‌ای مِنا 2025 العین امارات موفق به کسب 9 مدال (5 طلا و 4 نقره) در ورزش سوارکاری افراد دارای کم‌توانی ذهنی کشور شدند.

در ادامه رقابت‌های منطقه‌ای المپیک ویژه 2025، امروز چهارشنبه (5 شهریور 1404)، سوارکاران توانمند ایران در رشته‌های مسیریابی و پرش با اسب خوش درخشیدند و 2 مدال طلا و 2 مدال نقره دیگر برای کشور به ارمغان آوردند.

مسیریابی

محمدرضا بیات - رده BI3 - مقام اول امیرحسین بافرانی - رده CI2 - مقام دوم

پرش با اسب

سیده شوآ حسن‌پور - رده BI3 - مقام اول محمدرضا بیات - رده BI3 - مقام دوم

ملی‌پوشان سوارکاری المپیک ویژه ایران در روز نخست این مسابقات عملکرد خیره کننده‌ای داشتند و در رشته‌های درساژ و زیباسواری 3 نشان طلا و 2 نقره کسب کرده بودند. با این نتیجه کاروان سوارکاری المپیک ویژه ایران در مجموع 9 مقام را به نام خود ثبت کردند و نه‌تنها مایه مباهات و غرور ملی شدند، بلکه گامی ارزشمند در مسیر کسب سهمیه جهانی المپیک ویژه 2027 شیلی نیز برداشتند.

کاروان سوارکاری المپیک ویژه ایران با ترکیب شووا حسن‌پور، محمدرضا بیات و امیرحسین بافرانی زیر نظر مربیان خود الهام مصدقی و امیرحسین ذاکری به سرپرستی علی طهایی پس از درخشش در این مسابقات فردا (6شهریور 1404) به تهران بازمی‌گردند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید