درخواست دهها هزار کشاورز زعفران کار از مسئولان / بازار صادراتی زعفران ایران منتظر تزریق خون تازه
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، انتخابات اتحادیه صادرکنندگان زعفران استان خراسان رضوی در روز پنج شنبه مورخ 22 دی ماه سال جاری، در محل اتاق بازرگانی صنایع و معادن کشاورزی خراسان رضوی با حضور اعضای رسمی اتحادیه برگزار خواهد شد و طبق سنوات گذشته اعضای قدیمی سعی دارند با انتخابات مهندسی شده بر ادامه ریاست 20 ساله خود بر کرسی مهمترین رکن بازار زعفران ایران ادامه دهند. در این برهه...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، انتخابات اتحادیه صادرکنندگان زعفران استان خراسان رضوی در روز پنج شنبه مورخ 22 دی ماه سال جاری، در محل اتاق بازرگانی صنایع و معادن کشاورزی خراسان رضوی با حضور اعضای رسمی اتحادیه برگزار خواهد شد و طبق سنوات گذشته اعضای قدیمی سعی دارند با انتخابات مهندسی شده بر ادامه ریاست 20 ساله خود بر کرسی مهمترین رکن بازار زعفران ایران ادامه دهند. در این برهه از زمان لازم است با ورود نهادهای نظارتی بر انتخابات پیش روی اتحادیه صادرکنندگان زعفران خراسان، ضمن بررسی صلاحیت افراد ثبت نام کننده از تخلفات قابل پیش بینی در برگزاری این انتخابات جلوگیری کنند.
بیانیه کشاورزان و درخواست تحقیق و تفحص از اتحادیه صادرکنندگان زعفران با توجه به برگزاری انتخابات اتحادیه صادرکنندگان زعفران لازم است بار دیگر به بیانیهای که سال زراعی گذشته از سوی نمایندگان 33 شهرستان زعفران خیز استان خراسان به نمایندگی بیش از 120 هزار خانواده کشاورز به امضا رسیده و منتشر شده است توجه نماییم. در قسمتهایی از این بیانیه آمده است: با سلام و تحیت به مسئولین خدوم نظام مقدس جمهوری اسلامی: به استحضار میرساند پیرو تصمیمات نادرست رئیس و نمایندگان فعلی اتحادیه صادرکنندگان زعفران که بیش از 20 سال به صورت پیاپی بر کرسی این اتحادیه سکنی گزیده اند و تنها دستاورد آنها مهندسی قیمت زعفران و پایین نگه داشتن قیمت از سوی اتحادیه به نفع صادرکننده نماها بوده است، ما کشاورزان زعفران کار به عنوان رکن اصلی زنجیره طلای سرخ ایران، طلب داد میکنیم و تظلم میخواهیم و از دستگاه عدالت خواستاریم تا ضمن تحقیق و تفحص از اتحادیه صادرکنندگان زعفران، با ورود به انتخابات این اتحادیه، شرایط را برای حضور افراد و تزریق ایدههای جدید به زنجیره زعفران ایران فراهم نمایند. چرا که این خطر احساس میشود با عدم رسیدگی و عدالت محوری در این حوزه در سالهای آتی هیچ انگیزه و ارادهای برای تولید طلای سرخ که میبایست جایگزین درآمدهای نفتی در اقتصاد مقاومتی شود، وجود نخواهد داشت.