در کشت پاییزه، توزیع و مدیریت آب در اختیار کشاورزان قرار میگیرد
استاندار خوزستان در خصوص کشت پاییزه گفت: مقرر شد آب حجمی توسط سازمان آب و برق با همکاری صنف کشاورزان در اختیار این صنف قرار بگیرد و نحوه مدیریت آب توسط گروه ها و نمایندگان کشاورزان باشد؛ با کشاورزان مناطق بالادست و پایین دست آب صحبت شود تا نوع کشت و نوع آبیاری را مشخص کنند.
قاسم سلیمانی دشتکی در حاشیه نشست با هیات رئیسه تشکل های کشاورزی که امروز (هفتم مرداد ماه) در دفتر انجمن صنفی کشاورزان خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: امروز جلسه بسیار ارزشمندی با هیات رئیسه صنف کشاورزان استان در محل دفتر این صنف برگزار شد و دیدگاه حدود 9 نفر از دوستان با حضور مدیران مرتبط در سازمان آب و برق، جهاد کشاورزی، ستاد بحران، معاونت عمرانی و بنده طرح شد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در خصوص مشکلات کشاورزان در ترسالی و خشکسالی و وضعیت اخیر پیش آمده، مباحث خوبی مطرح و تجزیه و تحلیل شد. علاوه بر مباحثی که بیان شد، در زمینه راهکارهای پیگیری، مصوبات و اعتباراتی که از طرف دولت، نهادها، ارگانها و دیگر سازمانها برای خوزستان تصویب شد به یک جمع بندی رسیدیم.
استاندار خوزستان گفت: جمع بندی جلسه برای کشت پاییزه اینگونه شد که رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان، یک کارگروه قوی از بخش خصوصی در مرکز استان تشکیل دهد و شاخه های این کارگروه نیز در شهرستان های مختلف برای برنامه ریزی در نحوه مصرف آب در کشت پاییزه همکاری لازم را داشته باشد.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: مقرر شد آب حجمی توسط سازمان آب و برق با همکاری صنف کشاورزان در اختیار این صنف قرار بگیرد و نحوه مدیریت آب توسط گروه ها و نمایندگان کشاورزان باشد؛ با کشاورزان مناطق بالادست و پایین دست آب صحبت شود تا نوع کشت و آبیاری را مشخص کنند.
وی عنوان کرد: پیشنهاد شد طی یک یا دو هفته آینده نمایندگان حقیقی و حقوقی در این خصوص مشخص شوند تا در شورای کشاورزی به تصویب برسد که ان شاالله این تقسیم کار بین سازمان آب و برق خوزستان، سازمان جهاد کشاورزی خوزستان و صنف کشاورزان خوزستان انجام شود تا برنامه ریزی دقیقی را برای کشت پاییزه داشته باشیم.
مسعود اسدی، رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان نیز در این جلسه اظهار کرد: دیدگاه بسیار مثبتی که استاندار خوزستان نسبت به واگذاری امور به خود کشاورزان دارند قطعا موجب می شود که در آینده شاهد یک روند مثبت و وضعیتی بهتر در مدیریت و بهره برداری از منابع آبی باشیم.
به گزارش ایسنا وی افزود: ان شاالله بتوانیم با حداکثر توان و بهره برداری از امکانات موجود و نیز با حداقل خسارت ها و مشکلات از بحران آبی رهایی پیدا کنیم و وارد دوره آبی شویم؛ به زودی برنامه ریزی خواهیم کرد تا با یکدیگر مدیریت فصل زراعی آینده را انجام دهیم.
انتهای پیام