دوشنبه 29 اردیبهشت 1404

دستگاه قضائی به موضوع سیل در جنوب استان کرمان ورود کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دستگاه قضائی به موضوع سیل در جنوب استان کرمان ورود کرد

کرمان - ایرنا - رئیس دادگستری شهرستان کهنوج به نقش نظارتی دستگاه قضا در بخش امداد و نجات اشاره کرد و گفت: دستگاه قضایی به طور جدی بر روند کمک رسانی به سیل زدگان و تحقق وعده‌های مسئولان برای رفع مشکلات موجود نظارت خواهد کرد و هیچ گونه تساهل و تسامح را در این حوزه نمی‌پذیرد.

سهراب سالاری روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده کهنوج که با حضور امام جمعه، شهردار و جمعی از مسئولان شهرستان صورت پذیرفت، اظهار داشت: در راستای خدمت رسانی بهتر و ابراز همدردی و پیگیری مسائل و مشکلات سیل زدگان شهرستان کهنوج از مناطق و منازل سیل زده بازدید و در دیدار چهره به چهره با آسیب‌دیدگان مشکلات آنان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد از ظرفیت شهرستان های مجاور برای کمک رسانی و امدادرسانی استفاده شود.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال شهرستان کهنوج تاکید کرد: باید در تهیه نیازهای ضروری مردم از جمله توزیع چادر و بسته های غذایی بین سیل زدگان اقدام فوری صورت پذیرد.

وی عنوان کرد: در جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا با هماهنگی انجام گرفته با دانشگاه علوم پزشکی جنوب استان کرمان و ناحیه مقاومت بسیج نسبت به ضدعفونی منطقه سیل زده اقدام لازم به عمل خواهد آمد.

رئیس دادگستری شهرستان کهنوج اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی بایستی نسبت به تعمیر، بازسازی و احداث منازل خسارت دیده در سیل از طریق اعطای تسهیلات آسان اقدام نمایند.

این مقام قضائی ضمن تذکر و هشدار جدی به دستگاه‌های مسئول در رابطه با وقوع سیلاب در کهنوج از مسئولان خواست با پیش بینی مسیرهای هدایت سیلاب و احداث و بازسازی استحکامات و سیل بندها و ساماندهی رودخانه های فصلی از جمله تعریض و بازسازی پل سمیه برای جلوگیری از تکرار حوادث مشابه، اقدامات بازدارنده را معمول دارند.

سالاری همچنین با اعلام اینکه دستورات لازم به نیروی انتظامی و بسیج به منظور حفظ امنیت و نظم عمومی در مناطق سیل زده داده شده است، اظهارداشت: دستگاه قضایی با تشکیل کار گروه ویژه و بسیج تمامی امکانات در همان لحظات اولیه اقدام به مشارکت در روند امدادرسانی و صدور دستورات قضایی ویژه در این رابطه نموده است.

وی ضمن قدردانی از تمامی دستگاه‌های امدادرسان، تصریح کرد: ضرورت دارد امداد رسانی ها از طریق مدیریت ستاد بحران استان و فرمانداری کهنوج با قید فوریت انجام شود.

*س_برچسب‌ها_س*