دغدغه کارگران عسلویه حل شود / اعتراض کارگران منطقه ویژه پارس جنوبی به تبعیض
در پی اعتراض کارگران منطقه ویژه پارس جنوبی نسبت به تبعیض در شیفت کاری و کمبودن زمان استارحت آنها بر خلاف قانون معاون منابع انسانی وزارت نفت طی دستور خواستار رسیدگی و حل این مشکل کارگران شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ سختی شغل، آلودگی هوا، دوری از خانواده، مسافت های طولانی، بخشی از مشکلاتی است که پرسنل ارکان ثالث مجتمع گازی پارس جنوبی را درگیر خود کرده است.
ایجاد یک فضای مناسب کاری، برای کاهش تنشها و بالابردن راندمان کاری کارکنان، در واقع یک ضرروت است که میتوان با انجام کارهایی بدون هزینه اقدامی برای اصلاح این امور انجام داد.
کارگران منطقه ی ویژه ی اقتصادی نسبت به تغییر شیفت کاری اعتراض داشتند مبنی بر این که شیفت کاری آنها از 14 روز کار و 7 روز مرخصی به شیفت های کاری 14 روز کار و 14 روز مرخصی پروژه ایست که در ابتدای کار مخالفان زیادی داشت ولی پاندومی کرونا و دستورالعمل های کمیته مبارزه با ویروس کرونا ثابت کرد که برای انجام آن نیاز به هیچ هزینه و بار مالی یا زمانی نیست.
چرا که در ابتدا مخالفان این طرح، نیاز به افزایش نیرو برای 14 به 14 شدن را دلیل عدم موافقت خود اعلام کردند اما با تغییرات به وجود آمده روشن شد که با کمی تغییر وتحول در شیفت های کاری میتوان با همین تعداد نیروها و بدون صرف بودجه کارهای بسیاری انجام داد. البته ناگفته نماند دو سال بدون اینکه وقفه ای بر روند انجام کار پیش بیاید، تعمیرات اساسی مجتمع گاز پارس جنوبی با کمترین آمار حوادث و با بالاترین کیفیت انجام شد. اما براستی دلیل اصرار بر انجام 147 چیست؟
چرا در منطقه ویژه پارس جنوبی که همگی تحت لوای وزارت نفت کار میکنند و بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب یک جنگ اقتصادی است. باید تا این حد تبعیض وجود داشته باشد؟
این کارگران می گویند: شهر عسلویه که یکی از آلودهترین شهرهای کشور است، و به نوعی کارگاه سرطان ساز است چرا بالاجبار و بدون دلیل بایستی نیروهای ارکان ثالث را مدت زمان بیشتری در معرض آلودگی قرار دهیم؟
چرا وقتی بیشترین بار کاری بر دوش کارگران مجتمع گاز است پرسنل رسمی باید 1414 باشند اما این کارگران زحمتکش 147، چه نامی به غیر از تبعیض میتوان روی آن گذاشت؟
متاسفانه این روش کار کردن فقط اختصاص به مجتمع گاز پارس جنوبی دارد.
چرا که در مجاورت آنها و دو شرکت نفت و گاز پارس و سازمان منطقه ویژه، بصورت 14_14 کار میکنند.
پس از این درخواست از سوی کارگران، معاون منابع انسانی وزارت نفت در حاشیه نامه کارگران خطاب به ولیالله دینی مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی گاز ایران دستور میدهد «حسب تصمیمات اتخاذ شده در جلسه رسیدگی به موضوعات و مشکلات کارکنان شاغل در منطقه ویژه پارس جنوبی مبنی بر تردد نیروهای بخش پیمانکاری مجتمع گاز پارس جنوبی بهصورت اقماری دوهفته کار و دوهفته استراحت، موضوع پیگیری و اقدام عاجل صورت پذیرد.»
انتهای پیام /