سه‌شنبه 21 بهمن 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد: یک تصور غلط وجود دارد که می‌گوید فقط بانک مرکزی می‌تواند با سیاست‌های پولی افزایش عمومی قیمت‌ها (تورم)‌را کنترل کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه امروز در نشست هفتگی با خبرنگاران گفت: چنان قدرتمند و با اراده هستیم که سرپنجه هر متجاوزی را خواهیم شکست و اجازه نخواهیم داد کوچکترین تجاوزی به ایران‌مان صورت بگیرد.

دنیای اقتصاد: حجت الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد دادستان کل کشور گفت: جبران خسارت اغتشاشات اخیر براساس قانون باید از حامیان «فتنه سلطنت» مطالبه شود و این افراد باید پاسخگوی اتفاقات اخیر باشند.

با اعلام سازمان لیگ، دیدار تیم های فوتبال استقلال و تراکتور با 15 دقیقه تاخیر برگزار خواهد شد.

هموطنان اکنون می‌توانند در پیامرسان ایتا پیام ارسال کنند.

سخنگوی کاخ سفید در تازه‌ترین اظهارنظر خود گفت کسی جز رئیس جمهور آمریکا از اقدام در خصوص ایران خبر ندارد.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خاطر نشان کرد که واشنگتن قصد اعلان جنگ علیه ایران را ندارد.

اتحادیه اروپا در پی تهدیدات تعرفه‌ای دونالد ترامپ علیه کشورهای اروپایی حامی گرینلند، امروز یکشنبه جلسه‌ای اضطراری برگزار خواهد کرد.

قاچاق موادمخدر با انواع و اقسام روش‌ها و ترفندها ادامه دارد؛ پلیس می‌گوید که یک محموله حامل شیشه را در فرودگاه امام خمینی (ره) کشف کرده است.

دلسی رودریگز رئیس‌جمهوری موقت ونزوئلا، گفت: ما حق داریم با چین، روسیه، ایران، کوبا و با تمام ملت‌های جهان روابط دیپلماتیک داشته باشیم. ما یک کشور مستقل و دارای حاکمیت هستیم.

انتخاب بین دو شیوه پرداخت کالابرگ مورد سوال مردم است و در این گزارش نسبت به بررسی ارزش هر دو شیوه اقدام شده است.

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: تغذیه در دوران کنکور و همچنین امتحانات باید به حافظه و تمرکز دانش‌آموزان و دانشجویان کمک کند، بنابراین بسیار مهم است که تغذیه مناسب در این دوران جدی گرفته شود.

در روزهای اخیر و همزمان با برخی اعتراض‌ها در ایران جامعه‌شناسان و روانپزشکان اجتماعی در گفت‌وگو با اکوایران ریشه‌ها و علل اعتراض‌ها در روزهای اخیر را بررسی کردند.

سخنگوی ارتش درباره اقدامات ارتش در راستای انسداد مرزها، خاطرنشان کرد: انسداد مرزهای شرقی در بخش‌هایی که به ارتش واگذار شده، در دستور کار بوده و هم‌اکنون در بخش‌هایی از مرز شرقی، کار انسداد صورت گرفته است.

به گفته مدیر ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ایدرو در طرح جدید اسقاط و نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده، مقرر شده تا تسهیلات 300 میلیون تومانی برای خرید موتورسیکلت برقی و تسهیلات 200 میلیون تومانی برای موتورسیکلت‌های بنزینی ارائه شود.

با شروع مرحله دوم توافق آتش‌بس، بامداد امروز ارتش اسرائیل حملات هوایی، زمینی و دریایی خود به غزه را آغاز کرد.