شنبه 21 تیر 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو در گفت‌وگویی اختصاصی با «خبرگزاری تاس» درباره خطر بازگشت منطقه به مرحله افراط‌گرایی به‌دلیل اقدامات رژیم صهیونیستی هشدار داد و بر عزم ایران برای دفاع از برنامه هسته‌ای خود تاکید کرد.

جوانی برادر بزرگتر خود را با چاقو در اراک به قتل رساند.

منابع عبری اذعان کردند: دو سرباز اسرائیلی پس از هدف قرار گرفتن توسط یک گلوله ضد تانک در غزه در شب گذشته، جراحات متوسط و جزئی برداشتند.

فایننشال تایمز در گزارشی به نقل از آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرد که تقاضای نفت در سال جاری میلادی شاهد کندترین رشد خود از سال 2009 به استثنای دوره پاندمی کرونا خواهد بود.

مشاور رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه فکر می کنند با سر و صدا و قلدری می توانند یک خاورمیانه جدید بسازند، عنوان کرد: واقعیت این است که به برکت خون شهدا یک خاورمیانه مقاوم در حال شکل گیری است.

آلمان احتمالا 15 فروند جنگنده F-35 از آمریکا خریداری کند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در مراسم بزرگداشت سردار شهید «محمدسعید ایزدی» حاضر شد.

افرادی مسلح به خودروی گشت انتظامی چابهار که در حال برقراری نظم و امنیت بود، تیراندازی کردند که متأسفانه 3 نفر از کارکنان به شهادت رسیدند.

دستگاه قضایی لبنان اعلام کرد که مخالف آزاد کردن هانیبال قذافی بوده و این کار را به شرط این انجام می‌دهد که لیبی تحقیقات و اطلاعاتی در خصوص پرونده امام موسی صدر در اختیار لبنان قرار دهد.

آسوشیتدپرس نوشت: تحلیل تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که مرکز ارتباطی آمریکا بر اثر حمله موشکی ایران به پایگاه العدید در قطر تخریب شده است.

حاضران در حسینیه امام خمینی (ره) لحظه حضور تاریخیِ رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا را روایت می‌کنند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: روحیه نیروهای مسلح عالی است.

وزیر امور خارجه پاکستان با تمجید از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران در راستای جلوگیری از گسترش درگیری‌ها در منطقه تاکید کرد: اسلام‌آباد خواهان بکارگیری دیپلماسی برای حل مسأله هسته‌ای ایران است.

روسیه در هفته گذشته دو بار رکورد حملات ترکیبی خود علیه اوکراین را شکسته است.

سخنگوی شورای نگهبان با تاکید بر اینکه ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است، گفت: این طرح موضوعات کیفری را شامل می‌شود.