پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دبیرکل سازمان ملل گفت به نظر می‌رسد اسرائیل درباره جنگ غزه «تا انتهای خط» پیش خواهد رفت و علاقه‌ای به مذاکره ندارد.

نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیر برقراری سهام عدالت برای جاماندگان در مجلس هستیم.

علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران که به عربستان سعودی سفر کرده است، با ولیعهد این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین با انتقاد از رویکرد همتای آمریکایی خود گفت «دونالد ترامپ» نباید از تحت فشار گذاشتن رئیس‌جمهور روسیه بترسد.

تصاویر منتشرشده از رزمایش مشترک روسیه - بلاروس نشان می‌دهد که پوتین با دقت سامانه‌های مختلف تسلیحاتی را بررسی کرده و توجه ویژه‌ای به یک قبضه تپانچه داشته است.

عضو کمیسیون امنیت ملی با تاکید بر اینکه حضور عراقچی در مذاکرات اخیر با هماهنگی مجلس انجام شده، با هشدار نسبت به تبعات فعال‌سازی مکانیسم ماشه از سوی اروپا گفت: این اقدام نه‌تنها به زیان ایران، بلکه برای خود اروپایی‌ها هم بی‌ثمر و پرهزینه خواهد بود.

دبیرکل سازمان ملل متحد با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از دیپلماسی برای حل‌وفصل اختلافات درباره برجام، اعلام کرد هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد.

حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم گفت: از دید علمی، جنگ 12 روزه، جنگ جهانی سوم در سطح بسیار محدود و کوچک بود.

دنیای اقتصاد: طبق گزارش اکونومیست، جهان ممکن است به زودی با پدیده‌ای تاریخی روبه‌رو شود.

رئیس‌جمهور آمریکا شکایتی 15 میلیارد دلاری به اتهام افترا علیه روزنامه نیویورک‌تایمز مطرح کرده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی 2025 کرواسی در پیامی از تلاش اعجاب‌انگیز و رفتار قهرمانان کشتی آزاد کشورمان تقدیر کردند.

دنیای اقتصاد: بازار جاروبرقی ایران در شهریور 1404 تنوع بالایی دارد و از برندهای داخلی مثل سایا، امرسان و تولیپس تا مدل‌های اقتصادی مانند شروین و کهکشان در دسترس هستند.

پس از سال‌ها محرمانه نگه داشتن پروژه جنگنده «اژدهای نیرومند»، سرانجام چین تصمیم گرفت این هواپیمای پیشرفته نسل پنجم را در یک نمایشگاه هوایی در معرض دید عموم قرار دهد.

خوشحالی جالب رحمان عموزاد را پس از کسب مدال طلا ببینید./ ورزش سه

دختر امام موسی صدر درباره پیگیری پرونده وضعیت پدرشان گفت: دولت آقای خاتمی. آن موقع کمیته‌ای تشکیل دادند و تلاش‌هایی صورت گرفت اما متاسفانه آن‌ها هم عملا به نتیجه‌ای نرسید.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد اولین محموله بنزین سوپر هفته آینده توسط بخش خصوصی و بر اساس قیمت گذاری بورس انرژی وارد کشور می‌شود.