دهقاننژاد: کرمپور مثل حسن رحیمی است / مقصودی از کرونا آسیب دید
مربی تهرانی میگوید که امیرحسین مقصودی بیشتر از همه از کرونا آسیب دید و حالا درصدد برگشت به کشتی است او دیگر شاگردش را مثل حسن رحیمی میداند که همه جای کشتی میگیرد.
رسول دهقاننژاد که مربی سازنده کشتیگیرانی چون حسن رحیمی، امیرحسین مقصودی، علی کرمپور و... است، در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره دور شدن مقصودی در کشتی اظهار داشت: امیرحسین کشتیگیر فنی و بااستعدادی بود که همه جای کشتی میگرفت، خوش روحیه هم بود اما کرونا که شروع شد از تمرین عقب افتادیم و خودش هم کرونا گرفت و این باعث ناراحتی معدهاش شد. کارش به بیمارستان کشید و بعد از آن خیلی تلاش کرد برگردد اما دیگر بدنش تحمل فشار سنگین را نداشت. در کشتی هم وقتی یکی دو سال عقب میافتی، برگشت خیلی سخت میشود.
محمدی: نفت و گاز تقویت نشد اما در فینال خوب کشتی میگیریموی در رابطه با اینکه آیا مقصودی دیگر قصد کشتی گرفتن ندارد؟، عنوان کرد: تمرین سنگین میکرد خون بالا میآورد. خیلیها از کرونا آسیبهای جدی دیدند و یکی از آنها هم مقصودی بود. گفتیم یک مدت کشتی نگیرد ولی الان قرار است دوباره شروع کند. حقیقتش طوری شده بود من وقتی تمرین میکرد و ضربانش بالا میرفت خیلی معدهاش اذیت میشد و من خودم ترسیده بودم.
دهقاننژاد در پاسخ به این سوال که آیا کاهش وزن در رده پایه هم در این موضوع تاثیر داشته؟، گفت: خیلیها وزن کم میکنند ولی امیرحسین زیاد کم نمیکرد. نهایت یکی دو کیلو. حتی در 65 کیلو زیاد نماند و او را به 70 کیلو آوردیم. زمانی که قهرمان کشور شد دو کیلو و نیم زیر وزن بود. در دو رده سنی خردسالان و نونهالان هم به هیچ وجه وزن کم نکرد. بیشترین ضربهای که مقصودی خورد، از کرونا بود.
مربی سازنده این کشتیگیر در رابطه با اینکه آیا ورود زودهنگام مقصودی به تیم ملی و تمرکز بیش از حد روی او باعث آسیب دیدن کشتیگیر جوانی نشد که در مسابقات جهانی 2018 به عضویت تیم ملی درآمده بود؟، خاطرنشان کرد: این هم شاید نقش داشت، اما یک مسئله دیگر هم بود. امیرحسین مقصودی حقش بود که در چرخه المپیک 2020 توکیو با امیرمحمد یزدانی و مرتضی قیاسی کشتی بگیرد. برنده هر دوی آنها بود اما به دلایلی که من هم نمیدانم، او را کنار گذاشتند و از این بابت سرخورده شد. بازندههایش انتخابی المپیک دادند ولی این که شرایطش خوب بود و شاید هم به درد تیم ملی در المپیک میخورد، اصلا فرصت انتخابی به او داده نشد. در آن مقطع شاید حریفانش را میبرد و به عضویت تیم ملی درمیآمد. کشتی این طور است، وقتی در اوج هستی و به تو بها نمیدهند، این خیلی تو را عقب میاندازد. شاید به المپیک میرفت و نتیجه میگرفت و این سکوی پرتابش میشد. آن وقت سرنوشت یک جور دیگر برایش رقم میخورد.
دهقاننژاد که بیش از 20 سال است در محدوده اسلامشهر مربیگری میکند، درباره دیگر شاگردش علی کرمپور که امسال در مسابقات جوانان جهان به مقام سوم رسید، نیز گفت: او هم کشتیگیر خیلی خوبی است، فنی و مثل حسن رحیمی همه جای کشتی میگیرد.
وی در خاتمه در پاسخ به این سوال که بزرگترین حسرت ایام مربیگریاش چیست؟، عنوان کرد: قدرنشناسی برخی از کشتیگیرانم، وقت، جوانی و انرژیام را برایشان گذاشتم و اینهمه سختی را تحمل کردم اما از آنها قدرنشناسی دیدم.