دوران طلایی شهید طهرانیمقدم برای دهههای آینده است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با چهلمین سالگرد دفاع مقدس و در ادامه سیزدهمین هفته از طرح ملی «سهشنبههای تکریم» با حضور در منزل خانواده طهرانی مقدم از مقام شامخ این شهید والامقام تجلیل کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ستاد ارتباطات رسانهای (فهما) سیدعباس صالحی در ابتدای سخنانش با بیان این مطلب که شهدایی همچون شهید سلیمانی و طهرانیمقدم تکرارپذیر نیستند، گفت: برخی شهدا نامهای خاصی هستند که دیروز هم در ارتباط زنده تصویری، رهبر معظم انقلاب به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی از این شهدا نام بردند.
وی تاکید کرد: یکی از برشهای دفاعمقدس انسانهایی هستند که ستارههای درخشانی در آن به چشم میخورند که تا ابدیت باقی خواهند ماند. شهید طهرانیمقدم کارهای زیادی کرد اما کمتر در معرض دید همگان بود، ایشان در دوران جنگ کارهای بزرگی انجام میداد بدون آنکه صحبتی از او بشود، این افراد بعد از شهادتشان تازه شخصیتشان دیده شد، در واقع برخی افراد بعد از رفتن، شخصیتشان بیشتر مشخص میشود.
صالحی یادآور شد: شهید طهرانیمقدم در دوران دفاع مقدس به موجب فعالیت خود در عرصه موشکی اهل صحبت کردن نبود و دیگران هم در مورد ایشان سخن به زبان نمیآوردند، در واقع دوران طلایی شهید طهرانیمقدم برای دهههای آینده است و ما هنوز نمی توانیم لایههای وجودی آن شهید را بشناسیم، در حال حاضر تنها سر نخهایی از شخصیت ایشان را میبینیم که در حد علامتهای اولیه است. پشت صحنه این شهید بسیار وسیع است و نسبت به صحنه ظاهری ایشان فاصله بسیار زیادی دارد.
وی با اشاره به ویژگیهای این شهید خاطرنشان کرد: در مرحله اول از شخصیت شهید طهرانیمقدم باید گفت وی مرد کارهای بزرگ بود، در همان اوایل دهه 60 شرایط بسیار سخت بود که بتوانیم به سمت توانمندی تسلیحاتی پایه حرکت کنیم و خیلی دور از ذهن بود، اما شهید طهرانیمقدم این مسیر را شروع کرد و از همان دوران دفاع مقدس به نقطههای مطلوبی رسید و در آن زمان هیچکس باور نمیکرد ایران به این حد از پیشرفت موشکی برسد و برخی تصور میکردند پیشرفتهای ما اغراقی بیش نیست.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: در شرایطی که کشور خیلی از امکانات را از دست داده بود اقدامات موشکی کاری بسیار سخت به نظر میرسید، به گفته آن شهید فقط انسانهای ضعیف به اندازه امکاناتشان کار میکنند، این نگاه که مسیر مدیریت خود را براساس موجودی فعلی حساب نمیکرد و معتقد بود خود میتواند قدرتسازی کند امر بسیار مهمی است، این نشان میدهد ایشان مرد بزرگ با خطرپذیری بالا بود و همانند این شهید بسیار کم داریم.
صالحی بیان کرد: شهید طهرانیمقدم به ظاهر مهندس لیسانس صنایع بود اما چطور انسان میتواند مسیر دانش آموختگی خود را تا این حد بالا ببرد که مبتکر و مخترع متنوع بشود، دانش کلاسیک مبنا است اما اینکه دانش را تا این حد تصاعدی کرد که مدرک جا بماند بسیار زیباست.
وی در ادامه گفت: حوزه مدیریت و تیمسازی ایشان نیز بسیار مهم است، اینکه فرد بتواند یک تیم طولانیمدت بسازد کار دشوار و ضروری است، شهید طهرانیمقدم این امر را محقق کرد، این قدرت مدیریتی در ایشان وجود داشت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مراتبی که ایشان به آن رسیده است حوزه اخلاص است و از این وجه با شهید سلیمانی خیلی به هم نزدیک هستند، در واقع در زمان حیات این افراد خیلی از مردم پیرامون شخصیت این افراد چندان نمیدانند، گفتوگوهای رسانهای و مطبوعاتی در این افراد اصلا وجود ندارد و در یک سکوت رسانهای قرار دارند. درواقع به نظر میرسد خود این شهیدان دوست ندارند کسی زیاد از آنها بدانند. طعم اخلاص ایشان نیز همچون شهید سلیمانی است و جزای این افراد را خداوند خواهد داد.
در پایان این مراسم با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانواده شهید طهرانیمقدم از پوستر سرود «ایران قوی» کاری از ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد رونمایی شد.
انتهای پیام